Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - La o zi după apariția acestui articol, improvizația a... dispărut.

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini precum cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

Este vorba de terenul situat în spatele stației de autobuz de la intersecția Bulevardului Carol I cu străzile Pictor Grigorescu și Oituz (sensul giratoriu Fibec). Aici, după executarea lucrărilor la rețeaua de canalizare pe porțiunea dintre sensul giratoriu și intersecția cu Strada Golești, pământul rezultat a fost depozitat pe acest teren, despre care s-a spus atunci, în plenul ședinței CL, când s-a discutat despre mormanele de pământ, că aparține Primăriei Câmpina. Nu știm de când se află această improvizație pe terenul Primăriei Câmpina. Cert este doar că, într-un oraș cu pretenții turistice și europene, este inadmisibil să existe așa ceva pe bulevardul principal al localității, într-un loc pe unde trec zilnic mii de oameni, poate chiar și unii angajați ai Primăriei Câmpina.
Sigur, probabil că există o explicație, probabil că s-a pus problema unei improvizații pentru o perioadă scurtă de timp și urmează o intervenție la rețea. Dar chiar și așa, astfel de improvizații nu-și au locul într-un municipiu.

3955 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stanciu Anisoara 20.02.2020 20:47 Si care e problema? Credeti ca numai asta este problema in Campina ? Strazile nu sunt asfaltate de zeci de ani. Numai centrul conteaza?

Actualitate

1245 vizualizari
29 mar. 2020 22:30

Cele patru ordine emise de Raed Arafat pentru sistemul medical în perioada stării de urgență

Ministrul secretar de stat Raed Arafat a prezentat situația existentă duminică seara, în România, în privința pandemiei de coronavirus: 1,815 cazuri confirmate de infectare, 206 persoane vindecate, 43 decese, 770 persoane internate, dintre care 52 la Terapie Intensivă. De asemenea Raed Arafat a anunțat că a emis patru ordine ale comandantului acțiunii privind unele reguli pentru personalul medical și privind înființarea unui nou spital militar de campanie la Constanța.

1436 vizualizari
29 mar. 2020 21:46

Principalele prevederi Ordonanței Militare nr.4: plafonarea prețurilor la utilități, sarcini noi pentru administrațiile locale, amenzi mai mari pentru nerespectarea măsurilor stabilite

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat duminică seară prevederile Ordonanței Militare nr.4/2020, emisă chiar astăzi și care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Vă prezentăm în continuare principalele prevederi ale noului act normativ, cu precădere cele care interesează direct populația.

Alte stiri recente

104 vizualizari
30 mar. 2020 09:38

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Zaragoza, Spania

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

69 vizualizari
30 mar. 2020 09:09

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 martie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.