Lucrări de reparații la scările de la Poșta Mică și la carosabil, în intersecția Bulevardului Carol I cu Schelelor și Sondei

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina a emis ordinul de începere a lucrărilor de reparații ale carosabilului la intersecția Bulevardului Carol I cu străzile Schelelor și Sondei, o porțiune la care nu s-a intervenit atunci când a fost reabilitat bulevardul central. Asta pentru că, în zona respectivă, au avut loc lucrări la rețeaua de apă, lucrări în urma cărora carosabilul a avut mult de suferit.

"Este exact tronsonul de la Magazinul Chinezesc, unde se termină Bulevardul Bălcescu și începe Bulevardul Carol I, sau invers, depinde din ce direcție privim, o zonă pe care am dorit neapărat să o reabilităm înaintea Sărbătorilor de Iarnă. De asemenea, am semnat ordinul de începere a lucrărilor și sunt în curs de desfășurare reparațiile scărilor de la Poșta Mică, scări care erau extrem de degradate. Sperăm ca lucrările să fie finalizate undeva până în 15 noiembrie 2018", a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi.
Reabilitarea scărilor de la Poșta Mică este realizată de societatea Ortisar SRL Câmpina, cu prețul de 7.500 lei fără TVA, iar lucrările de reabilitare a carosabilului vor fi executate de societatea TBT Maf Invest SRL Câmpina, cu prețul de 41.825 lei fără TVA.

1866 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1912 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)

1774 vizualizari
23 ian. 2019 19:38

Cursurile școlare vor fi suspendate în toată țara vineri, 25 ianuarie 2019

Ministerul Educației Naționale a emis astăzi un ordin prin care se decide suspendarea cursurilor școlare în întreaga țară pentru vineri, 25 ianuarie 2019. Măsura a fost luată după ce Ministerul Sănătății a anunțat că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut, în ultima săptămână, cu peste 20% față de nivelul așteptat. Joi, 24 ianuarie, este, oricum, zi liberă, astfel că, timp de patru zile, copiii vor putea evita expunerea în colectivități.

Alte stiri recente

1949 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1659 vizualizari
23 ian. 2019 11:43

Primăria Câmpina vă invită să dansați Hora Unirii pe 24 ianuarie 2019, în Pasajul de la Ceas

1 comentarii

UPDATE - Evenimentul a fost anulat.

La 24 Ianuarie 2019 se împlinesc 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. "Mica Unire" de la 1859 este considerată primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român. Primăria și Consiliul Local Câmpina vă invită joi, la ora 12.00, în Pasajul de la Ceas, pentru a dansa cu toții Hora Unirii.