O asociație formată din tineri câmpineni a realizat și donat Spitalului Municipal un tunel pentru dezinfectare

Social (Categoria articolului)

Asociația Young Motivation a fost înființată recent și reunește o parte dintre voluntarii implicați în organizarea competiției de ciclism montan Câmpina Open MTB. Tineri sufletiști, inteligenți și foarte devotați comunității câmpinene. Proiectele lor sunt minunate, dar astăzi ne vom referi la darul pe care acești tineri l-au făcut Spitalului Municipal Câmpina - un tunel dezinfectant, care a fost montat chiar la intrarea în spital, pe holul de la Camera de Primiri Urgențe. 

"Am plecat de la ideea că lucrurile pe care le-am învățat în școala românească pot fi puse concret în practică. Am cumpărat materialele necesare, care au costat puțin peste 2.000 lei și am creat noi acest tunel de dezinfectare util atât pentru pacienți, cât mai ales pentru personalul medical. Am încheiat un contract de donație cu Spitalul Municipal și luni, 13 aprilie, am instalat tunelul în incinta spitalului, cu sprijinul unei echipe de la spital. Apoi am demonstrat cum poate fi utilizat acest tunel la parametrii optimi, pentru dezinfectare și decontaminare. Considerăm că, într-o perioadă dificilă cum este cea pe care o trăim acum, responsabilitatea și solidaritatea trebuie să fie valorile de bază ale noastre, ale tuturor. Primul pas în acest sens poate fi făcut prin susținerea spitalelor și cadrelor medicale care luptă cu virusul ce ne răpește atâtea bucurii", ne-a declarat Emanuel Dumitrică, vicepreședintele Asociației Young Motivation. 
Un tunel pentru dezinfectare costă, în general, între 5.000 lei și 8.000 lei, fără TVA, în funcție de dimensiuni și de numărul pompelor prin care se face dezinfecția. Tinerii de la Young Motivation au cumpărat doar materialele și au realizat ei tunelul și astfel cheltuiala a fost de doar 2.000 lei. 
Tineri cu inițiativă, o mândrie și o bucurie pentru comunitatea noastră. Rețineți numele Young Motivation, pentru că, în mod cert, vom mai auzi de proiecte derulate de această asociație al cărei președinte este Teo Delaport, iar vicepreședintele, după cum menționam mai sus, Emanuel Dumitrică, amândoi absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", care au lucrat alături de alți membri ai asociației - Loredana Grigore și Raluca Pisicaru.

7834 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 14.04.2020 14:27 Felicitari
  • Oprea Alexandru 14.04.2020 16:59 Felicitari!
  • Iuliana 14.04.2020 17:34 Va multumim din toata inima! Dumnezeu sa va rasplateasca generozitates!!
  • Tirila Oprea 15.04.2020 14:52 Felicitări! Sa fiți binecuvântați!

Social

406 vizualizari
04 dec. 2020 10:51

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1639 vizualizari
03 dec. 2020 05:38

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

1640 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

1156 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Senatorul Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației (și nu numai ei) vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate în misiunile din teatrele de operațiuni militare.