Liga A Prahova. Unirea Urlați - CS Câmpina 1-1

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina a avut parte de o deplasare destul de grea, la Urlați, acolo unde a întâlnit formația locală Unirea.

Gazdele au fost cele care au deschis scorul, dar câmpinenii au revenit în joc exacvt în ultimul minut al primei reprize, prin reușita lui A. Marin. Din păcate, în repriza secundă nu s-a mai consemnat nimic important, astfel că formația câmpineană își trece în cont a treia remiză din această ediție de campionat.
Antrenorii Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu au trimis în teren pentru CS Câmpina pe: Antal - C. Dumitrescu, Merluță, Năstase, Nichifor (73 A. Dumitrescu), Tocitu (76 Dedu), Bărcănescu, Bej, Diaconu (88 Cîrstea), Petrescu, A. Marin. 
Rezultatele complete ale acestei etape - aici.
Runda viitoare, marți, 23 mai, de la ora 18.00, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Cornu.

2094 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

697 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1882 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1124 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1112 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.