Aveți datorii la bugetul de stat? Peste 12 zile expiră termenul până la care puteți beneficia de anularea penalităților

Social (Categoria articolului)

Pe lângă acea facilitate aprobată de Consiliul Local Câmpina pentru contribuabilii cu restanțe la bugetul local, despre care am scris anterior, vă reamintim că există o facilitate fiscală importantă de care pot beneficia populația și firmele care au datorii la bugetul de stat. Este vorba despre anularea penalităților de întârziere și a unei cote de 54,2% din dobânzi pentru contribuabilii care își achită până la 31 martie 2016 datoriile restante, înregistrate până la 30 septembrie 2015.

Această facilitate fiscală este prevăzută de Ordonanța de Urgență 44/2015 și de ea beneficiază toate categoriile de contribuabili: persoane fizice, persoane juridice, entități fără personalitate juridică. Concret, iată ce prevede actul normativ menționat:
- dacă la 30 septembrie 2015 figurați cu datorii la bugetul de stat și dacă plătiți aceste datorii până la 31 martie 2016, vă vor fi anulate penalitățile de întârziere aferente datoriei
- dacă până la 30 iunie 2016, plătiți o cotă de 45,8% din dobânzile aferente restanțelor, atunci veți beneficia de anularea diferenței de 54,2% din dobânzi.

3810 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2130 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

1 comentarii

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2431 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.

Alte stiri recente

5 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

527 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.