A încetat din viață Mihai Albu, fost inginer la Electromontaj și membru în garda veche a liberalilor câmpineni

Social (Categoria articolului)

Mihai Albu a fost un om bun, dedicat profesiei sale, pasionat de aviație, încântat de călătorii. A făcut parte din vechea gardă a liberalilor câmpineni, dar s-a retras ușor, ușor din politică, de aproape opt ani și nu a regretat asta. Avea un extraordinar simț al umorului, dar unul rasat, cum doar oamenii inteligenți îl au. Orice discuție cu el era o încântare, o bucurie. Un om calm, cald și calculat, un om citit și foarte corect. Marți a plecat dintre noi pentru totdeauna, după o suferință grea. Familia îi anunță pe colegi și prieteni că joi va fi condus pe ultimul drum. 

Trupul neînsuflețit va fi depus în această după-amiază la capela Cimitirului "Învierea lui Lazăr" din Câmpina, iar înmormântarea va avea loc joi, la ora 12.00, la cimitirul menționat (în cartierul Câmpinița). În octombrie, Mihai Albu ar fi împlinit 64 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

3705 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian Dula 08.08.2018 12:57 Mihai (Bebe) Albu a urmat cursurile Scolii de Maistri Militari a Fortelor Aeriene "Traian Vuia" din Medias. Nu a urmat cariera militara, dar a fost un bun profenionist la Electromontaj Campina. Fie-i tarana usoara!

Social

1957 vizualizari
14 dec. 2018 09:00

Elevii unei clase de la Liceul Energetic din Câmpina au scris și lansat o carte despre relația cu părinții

Biblioteca Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina a fost, zilele trecute, gazda unei lansări de carte. O carte scrisă chiar de elevii liceului. Elevii clasei a XII-a T (dirigintă Denisa Stoicescu) au finalizat un proiect deosebit, care a durat șase luni: scrierea și lansarea cărții "De vorbă cu părinții mei - mic tratat de educație și familie".

2848 vizualizari
13 dec. 2018 13:15

Cei patru foști angajați ai Institutului din Câmpina, premiați cu "Medalia Centenarului", invitați să viziteze fostul lor loc de muncă

3 comentarii

Conducerea Institutului de Cercetări și Proiectări Tehnologice Câmpina, din cadrul OMV Petrom, i-a invitat pe cei patru foști angajați, premiați de administrația locală cu ocazia Zilei Naționale a României cu "Medalia Centenarului", să viziteze instituția în care au lucrat mulți ani și pe care au reprezentat-o întotdeauna cu cinste.

Alte stiri recente

880 vizualizari
14 dec. 2018 20:16

Primarul Câmpinei vrea un nou împrumut bancar, în valoare de 25 milioane lei, pentru investiții

Pe ordinea de zi a ședinței de marți, 18 decembrie 2018, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect de hotărâre, inițiat de primarul Horia Tiseanu, care prevede aprobarea unei finanțări rambursabile interne, adică a unui credit bancar în valoare de 25 milioane lei, cu o maturitate de zece ani, din care trei ani perioadă de grație și șapte ani perioadă de rambursare. Dacă proiectul va fi aprobat de Consiliul Local, Câmpina va accesa cel mai mare credit bancar din câte a luat vreodată, iar gradul de îndatorare al municipiului va ajunge la 30%.

1819 vizualizari
13 dec. 2018 19:15

Încă o amânare în procesul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. A treia amânare în mai puțin de 30 de zile

4 comentarii

Al treilea termen al procesului în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție a adus o nouă amânare. Termenul următor a fost fixat pentru 10 ianuarie 2019.