DSP Prahova face apel la cadrele medico-sanitare și farmaciști să se implice voluntar în efectuarea anchetelor epidemiologice

Actualitate (Categoria articolului)

Direcția de Sănătate Publică Prahova se confruntă cu un deficit mare de personal în contextul epidemiologic actual - creșterea numărului persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 și desfășurarea unor activități suplimentare în vederea gestionării pandemiei.

"Facem apel la toate cadrele medico-sanitare și la farmaciști, care doresc și au disponibilitatea de a sprijini voluntar Direcția de Sănătate Publică în vederea efectuării de anchete epidemiologice. Menționăm că ar fi nevoie de un număr suplimentar de 50 de persoane în efectuarea acestor anchete, la acest moment 30 de persoane din cadrul instituției fiind implicate în această activitate în plus față de activitatea lor de bază. Menționăm că anchetele pot fi efectuate și de la domiciliu, de către voluntari. Implicarea oricărui medic, asistent medical și farmacist este esențială. Știm că eforturile pe care le-ați depus încă de la începutul pandemiei au fost foarte mari, dar sperăm să găsim și de această dată sprijin în dumneavoastră. Intențiile de voluntariat vor fi trimise pe adresa runos_dspprahova@yahoo.com", se arată în comunicatul semnat de Ioana Loghin, directorul executiv al DSP Prahova.

(Sursă foto - Observatorulph.ro)

2530 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

679 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2272 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

Alte stiri recente

2476 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5370 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.