DSP Prahova face apel la cadrele medico-sanitare și farmaciști să se implice voluntar în efectuarea anchetelor epidemiologice

Actualitate (Categoria articolului)

Direcția de Sănătate Publică Prahova se confruntă cu un deficit mare de personal în contextul epidemiologic actual - creșterea numărului persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 și desfășurarea unor activități suplimentare în vederea gestionării pandemiei.

"Facem apel la toate cadrele medico-sanitare și la farmaciști, care doresc și au disponibilitatea de a sprijini voluntar Direcția de Sănătate Publică în vederea efectuării de anchete epidemiologice. Menționăm că ar fi nevoie de un număr suplimentar de 50 de persoane în efectuarea acestor anchete, la acest moment 30 de persoane din cadrul instituției fiind implicate în această activitate în plus față de activitatea lor de bază. Menționăm că anchetele pot fi efectuate și de la domiciliu, de către voluntari. Implicarea oricărui medic, asistent medical și farmacist este esențială. Știm că eforturile pe care le-ați depus încă de la începutul pandemiei au fost foarte mari, dar sperăm să găsim și de această dată sprijin în dumneavoastră. Intențiile de voluntariat vor fi trimise pe adresa runos_dspprahova@yahoo.com", se arată în comunicatul semnat de Ioana Loghin, directorul executiv al DSP Prahova.

(Sursă foto - Observatorulph.ro)

3145 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

326 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

135 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

144 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

415 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.