Ioan Adrian Pițigoi, singurul câmpinean aflat pe un loc eligibil pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Politică (Categoria articolului)

Pe 6 decembrie 2020 sunt programate alegerile parlamentare. Nici nu s-au stins încă ecourile alegerilor locale din 27 septembrie, că partidele politice o iau de la capăt și întocmesc liste, strâng semnături și depun candidaturile pentru viitorul Parlament.

Pentru Câmpina, alegerile parlamentare nu vor mai avea aceeași miză, poate și pentru că singurul câmpinean aflat pe un loc eligibil este Ioan Adrian Pițigoi, locul 1 pe lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.
”Colegii din PMP Prahova și din conducerea națională a partidului mi-au făcut cinstea de a mă desemna candidatul care deschide lista pentru Senat în județul nostru. Vă mărturisesc că nu-mi făcusem planuri să intru acum în așa-numita politică mare. Am decis să fac acest pas întrucât consider că, pentru Câmpina, pentru localitățile din zona noastră și pentru tot județul Prahova este mai bine să aibă cât mai mulți oameni de administrație care să-i reprezinte pe cetățeni și comunitățile noastre la București, în Parlament. Acesta este și principiul conform căruia este alcătuită echipa noastră de candidați la nivelul județului Prahova: oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă. Avem două echipe de candidați, pentru Senat și pentru Camera Deputaților, formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile lor. Atât eu, cât și colegii mei din PMP Prahova suntem oameni ca tine, care țin cu tine. Vom asculta mereu vocea ta (eu o voi consemna, firește, în Agenda lui Pițigoi și vom fi vocea ta la București”, a declarat Ioan Adrian Pițigoi.
Pentru Camera Deputaților, lista PMP este deschisă de Cătălina Bozianu, actual deputat în funcție, președintele organizației județene a acestei formațiuni politice.
Vă reamintim că Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, este economist și viceprimar încă în funcție al municipiului Câmpina. La alegerile locale din 27 septembrie a fost ales atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean, optând pentru forul legislativ județean.

3927 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aurelian D. 21.10.2020 22:22 Ceva necurat la mijloc! Priviti semnul masonic ce il afiseaza. Inseamna ca a inteles sa urmeze ordinele. Nu sfatuiesc sa alegeti!
  • The Mask 22.10.2020 21:04 Agenda si masoneria....baba si mitraliera.A avut si el semnul piramidei sau diamantului notat in agenda si acum il foloseste.Pitigoi si masoneria,mori de ras.In campanie afirma ca e si militar,militaros...ce sa faci daca vezi multe filme.Cioc,cioc cioc,ghici cine va bate la o usa cat de curand.Cum zicea un clasic in viata,seful,ghici ghicitoarea mea!
  • Dumitru 25.10.2020 15:03 Ce masonerie, ce semne?! Pentru mine este evident ca pana una alta, PMP este singurul partid care are un campinean pe un loc eligibil pentru Parlamentul Romaniei, asa ce eu unul, pe ei ii voi vota! Campina trebuie sa fie in Parlament si nu cu parveniti de genul Guran!

Politică

6625 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2471 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

662 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

2789 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.