Ioan Adrian Pițigoi, singurul câmpinean aflat pe un loc eligibil pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Politică (Categoria articolului)

Pe 6 decembrie 2020 sunt programate alegerile parlamentare. Nici nu s-au stins încă ecourile alegerilor locale din 27 septembrie, că partidele politice o iau de la capăt și întocmesc liste, strâng semnături și depun candidaturile pentru viitorul Parlament.

Pentru Câmpina, alegerile parlamentare nu vor mai avea aceeași miză, poate și pentru că singurul câmpinean aflat pe un loc eligibil este Ioan Adrian Pițigoi, locul 1 pe lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.
”Colegii din PMP Prahova și din conducerea națională a partidului mi-au făcut cinstea de a mă desemna candidatul care deschide lista pentru Senat în județul nostru. Vă mărturisesc că nu-mi făcusem planuri să intru acum în așa-numita politică mare. Am decis să fac acest pas întrucât consider că, pentru Câmpina, pentru localitățile din zona noastră și pentru tot județul Prahova este mai bine să aibă cât mai mulți oameni de administrație care să-i reprezinte pe cetățeni și comunitățile noastre la București, în Parlament. Acesta este și principiul conform căruia este alcătuită echipa noastră de candidați la nivelul județului Prahova: oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă. Avem două echipe de candidați, pentru Senat și pentru Camera Deputaților, formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile lor. Atât eu, cât și colegii mei din PMP Prahova suntem oameni ca tine, care țin cu tine. Vom asculta mereu vocea ta (eu o voi consemna, firește, în Agenda lui Pițigoi și vom fi vocea ta la București”, a declarat Ioan Adrian Pițigoi.
Pentru Camera Deputaților, lista PMP este deschisă de Cătălina Bozianu, actual deputat în funcție, președintele organizației județene a acestei formațiuni politice.
Vă reamintim că Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, este economist și viceprimar încă în funcție al municipiului Câmpina. La alegerile locale din 27 septembrie a fost ales atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean, optând pentru forul legislativ județean.

3741 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aurelian D. 21.10.2020 22:22 Ceva necurat la mijloc! Priviti semnul masonic ce il afiseaza. Inseamna ca a inteles sa urmeze ordinele. Nu sfatuiesc sa alegeti!
  • The Mask 22.10.2020 21:04 Agenda si masoneria....baba si mitraliera.A avut si el semnul piramidei sau diamantului notat in agenda si acum il foloseste.Pitigoi si masoneria,mori de ras.In campanie afirma ca e si militar,militaros...ce sa faci daca vezi multe filme.Cioc,cioc cioc,ghici cine va bate la o usa cat de curand.Cum zicea un clasic in viata,seful,ghici ghicitoarea mea!
  • Dumitru 25.10.2020 15:03 Ce masonerie, ce semne?! Pentru mine este evident ca pana una alta, PMP este singurul partid care are un campinean pe un loc eligibil pentru Parlamentul Romaniei, asa ce eu unul, pe ei ii voi vota! Campina trebuie sa fie in Parlament si nu cu parveniti de genul Guran!

Politică

2742 vizualizari
18 iun. 2021 22:56

Drept la replică referitor la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde"

3 comentarii

Consilierul local Cezar Grama ne-a transmis un drept la replică la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde", publicat de Câmpinatv.ro în data de 16 iunie 2021.

3145 vizualizari
16 iun. 2021 22:11

Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde

Ceea ce se întâmplă la nivelul Consiliului Local Câmpina, în prezent, este o situație fără precedent. Lucrurile păreau extrem de clare. Consilierul local Cezar Grama a fost exclus din Partidul Verde, a solicitat în instanță anularea hotărârii prin care a fost exclus din partid, Tribunalul București i-a cerut să arate motivele de drept pe care își întemeiază cererea și să plătească o taxă de timbru de 200 lei. Cezar Grama a depus la dosar dovada achitării taxei de timbru de 20 de lei și nu 200 lei, așa cum i-a fost pus în vedere prin rezoluție de către judecător. Prin urmare, judecătorul Camerei de Consiliu a dispus anularea cererii de chemare în judecată formulată de Cezar Grama împotriva Partidului Verde, iar acesta nu a mai depus o cerere de reexaminare în termenul de 15 zile pe care îl avea la dispoziție.

Alte stiri recente

1696 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1294 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.