Ioan Adrian Pițigoi, singurul câmpinean aflat pe un loc eligibil pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Politică (Categoria articolului)

Pe 6 decembrie 2020 sunt programate alegerile parlamentare. Nici nu s-au stins încă ecourile alegerilor locale din 27 septembrie, că partidele politice o iau de la capăt și întocmesc liste, strâng semnături și depun candidaturile pentru viitorul Parlament.

Pentru Câmpina, alegerile parlamentare nu vor mai avea aceeași miză, poate și pentru că singurul câmpinean aflat pe un loc eligibil este Ioan Adrian Pițigoi, locul 1 pe lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.
”Colegii din PMP Prahova și din conducerea națională a partidului mi-au făcut cinstea de a mă desemna candidatul care deschide lista pentru Senat în județul nostru. Vă mărturisesc că nu-mi făcusem planuri să intru acum în așa-numita politică mare. Am decis să fac acest pas întrucât consider că, pentru Câmpina, pentru localitățile din zona noastră și pentru tot județul Prahova este mai bine să aibă cât mai mulți oameni de administrație care să-i reprezinte pe cetățeni și comunitățile noastre la București, în Parlament. Acesta este și principiul conform căruia este alcătuită echipa noastră de candidați la nivelul județului Prahova: oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă. Avem două echipe de candidați, pentru Senat și pentru Camera Deputaților, formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile lor. Atât eu, cât și colegii mei din PMP Prahova suntem oameni ca tine, care țin cu tine. Vom asculta mereu vocea ta (eu o voi consemna, firește, în Agenda lui Pițigoi și vom fi vocea ta la București”, a declarat Ioan Adrian Pițigoi.
Pentru Camera Deputaților, lista PMP este deschisă de Cătălina Bozianu, actual deputat în funcție, președintele organizației județene a acestei formațiuni politice.
Vă reamintim că Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, este economist și viceprimar încă în funcție al municipiului Câmpina. La alegerile locale din 27 septembrie a fost ales atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean, optând pentru forul legislativ județean.

4566 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aurelian D. 21.10.2020 22:22 Ceva necurat la mijloc! Priviti semnul masonic ce il afiseaza. Inseamna ca a inteles sa urmeze ordinele. Nu sfatuiesc sa alegeti!
  • The Mask 22.10.2020 21:04 Agenda si masoneria....baba si mitraliera.A avut si el semnul piramidei sau diamantului notat in agenda si acum il foloseste.Pitigoi si masoneria,mori de ras.In campanie afirma ca e si militar,militaros...ce sa faci daca vezi multe filme.Cioc,cioc cioc,ghici cine va bate la o usa cat de curand.Cum zicea un clasic in viata,seful,ghici ghicitoarea mea!
  • Dumitru 25.10.2020 15:03 Ce masonerie, ce semne?! Pentru mine este evident ca pana una alta, PMP este singurul partid care are un campinean pe un loc eligibil pentru Parlamentul Romaniei, asa ce eu unul, pe ei ii voi vota! Campina trebuie sa fie in Parlament si nu cu parveniti de genul Guran!

Politică

224 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

2412 vizualizari
10 aug. 2022 13:20

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

3 comentarii

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

Alte stiri recente

2133 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

302 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.