Ioan Adrian Pițigoi, singurul câmpinean aflat pe un loc eligibil pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Politică (Categoria articolului)

Pe 6 decembrie 2020 sunt programate alegerile parlamentare. Nici nu s-au stins încă ecourile alegerilor locale din 27 septembrie, că partidele politice o iau de la capăt și întocmesc liste, strâng semnături și depun candidaturile pentru viitorul Parlament.

Pentru Câmpina, alegerile parlamentare nu vor mai avea aceeași miză, poate și pentru că singurul câmpinean aflat pe un loc eligibil este Ioan Adrian Pițigoi, locul 1 pe lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.
”Colegii din PMP Prahova și din conducerea națională a partidului mi-au făcut cinstea de a mă desemna candidatul care deschide lista pentru Senat în județul nostru. Vă mărturisesc că nu-mi făcusem planuri să intru acum în așa-numita politică mare. Am decis să fac acest pas întrucât consider că, pentru Câmpina, pentru localitățile din zona noastră și pentru tot județul Prahova este mai bine să aibă cât mai mulți oameni de administrație care să-i reprezinte pe cetățeni și comunitățile noastre la București, în Parlament. Acesta este și principiul conform căruia este alcătuită echipa noastră de candidați la nivelul județului Prahova: oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă. Avem două echipe de candidați, pentru Senat și pentru Camera Deputaților, formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile lor. Atât eu, cât și colegii mei din PMP Prahova suntem oameni ca tine, care țin cu tine. Vom asculta mereu vocea ta (eu o voi consemna, firește, în Agenda lui Pițigoi și vom fi vocea ta la București”, a declarat Ioan Adrian Pițigoi.
Pentru Camera Deputaților, lista PMP este deschisă de Cătălina Bozianu, actual deputat în funcție, președintele organizației județene a acestei formațiuni politice.
Vă reamintim că Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, este economist și viceprimar încă în funcție al municipiului Câmpina. La alegerile locale din 27 septembrie a fost ales atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean, optând pentru forul legislativ județean.

3229 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aurelian D. 21.10.2020 22:22 Ceva necurat la mijloc! Priviti semnul masonic ce il afiseaza. Inseamna ca a inteles sa urmeze ordinele. Nu sfatuiesc sa alegeti!
  • The Mask 22.10.2020 21:04 Agenda si masoneria....baba si mitraliera.A avut si el semnul piramidei sau diamantului notat in agenda si acum il foloseste.Pitigoi si masoneria,mori de ras.In campanie afirma ca e si militar,militaros...ce sa faci daca vezi multe filme.Cioc,cioc cioc,ghici cine va bate la o usa cat de curand.Cum zicea un clasic in viata,seful,ghici ghicitoarea mea!
  • Dumitru 25.10.2020 15:03 Ce masonerie, ce semne?! Pentru mine este evident ca pana una alta, PMP este singurul partid care are un campinean pe un loc eligibil pentru Parlamentul Romaniei, asa ce eu unul, pe ei ii voi vota! Campina trebuie sa fie in Parlament si nu cu parveniti de genul Guran!

Politică

271 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".

1661 vizualizari
24 nov. 2020 20:45

Partidul Ecologist Român propune taxe, impozite și TVA 0 pentru produsele bio 100% românești

(P) Partidul Ecologist Român vine în fața electoratului la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 cu mai multe proiecte de mare valoare, proiecte care ar putea contribui la un nivel de viață mai bun, pentru fiecare dintre noi. Un astfel de proiect este ”Produse bio 100% românești”.

Alte stiri recente

212 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1083 vizualizari
27 nov. 2020 06:20

O mare parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică timp de mai multe ore, pe 3 și 4 decembrie 2020

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina joi - 3 decembrie și vineri - 4 decembrie, în intervalul orar 9.30-14.30. Joi, vor fi afectați de această întrerupere câmpinenii care locuiesc pe străzile Muscelului, Libertății și Fântânii, iar vineri, locuitorii de pe străzile Ion Heliade Rădulescu, Poieniței și Anotimpului.