CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

SC Concivic vrea să ia pe cont propriu lucrările de canalizare de la Câmpina

- Actualitate -

SC Concivic vrea să ia pe cont propriu lucrările de canalizare de la Câmpina

Concivic Slobozia a trimis conducerii HidroPrahova o adresă prin care solicită să i se încredințeze lucrarea de canalizare din municipiul Câmpina, angajându-se să o continue și să o finalizeze cu utilaje și forță de muncă proprie. Răspunsul HidroPrahova a fost negativ. Pe de altă parte, conducerea HidroPrahova continuă discuțiile cu Cast Bănești în vederea reluării contractului pentru lucrările de canalizare.

"Noi nu putem să dăm lucrarea societății Concivic pentru că între HidroPrahova și Concivic nu există o relație directă. Noi am încheiat contract cu firma Cast pentru executarea lucrărilor de canalizare de la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte, în cadrul proiectului cu finanțare europeană, iar firma Cast este cea care a subcontractat o parte din lucrări societății Concivic Slobozia. Acum, noi suntem în proceduri juridice cu Cast și cu firma de consultanță pentru reluarea relațiilor contractuale. Procedăm strict instituțional, cu adrese scrise, cu întâlniri oficiale între părți. Pe 21 ianuarie vom avea o nouă întâlnire în vederea concilierii. Nu știu cât vor mai dura aceste discuții și nici care va fi rezultatul final. Sper doar ca firma Cast să revină asupra deciziei privind rezilierea contractului cu noi și să putem continua lucrările. În decembrie 2015, de exemplu, vremea a fost foarte bună și se putea lucra bine la canalizare, dar nu a avut cine", ne-a declarat directorul general al HidroPrahova, Adrian Semcu.
Vă reamintim că, în octombrie 2015, Cast Bănești a reziliat unilateral contractul cu HidroPrahova invocând neplata unor facturi de 17 milioane lei pentru o parte din lucrările deja executate. De atunci, conducerea HidroPrahova și reprezentanții Cast se tot întâlnesc pentru a ajunge la o înțelegere în vederea continuării relațiilor contractuale. Până acum nu s-a ajuns la nici un rezultat și nici nu ar fi exclus ca, până la urmă, să se ajungă la reluarea licitației. Lucrările de canalizare sunt realizare în proporție de doar 44% la Câmpina, 83% la Bănești și 93% la Vălenii de Munte.


18 Jan 2016 10:48 6243 vizualizari



Comentarii






464 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2549 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2662 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV