CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cinci medalii, dintre care două de argint, pentru câmpineanca Georgeta Popescu, la Campionatul European și Cupa Europei, la bob

- Sport -

Cinci medalii, dintre care două de argint, pentru câmpineanca Georgeta Popescu, la Campionatul European și Cupa Europei, la bob

În acest week-end s-au încheiat la Winterberg, în Germania, Cupa Europei și Campionatul European la bob. La aceste prestigioase competiții continentale, din delegația României a făcut parte și câmpineanca Georgeta Popescu. legitimată la CSO Sinaia și pregătită de antrenorul Dorin Alexandru Grigore.

Georgeta Popescu se întoarce acasă de la aceste competiții cu cinci medalii - două de argint și trei de bronz, dar și cu alte evoluții foarte bune, care o clasează în topul sportivilor din Europa la disciplinele de iarnă.
Astfel, în proba de monobob, Georgeta Popescu s-a clasat pe locurile 3 la Campionatul European Juniori sub 23 ani, 5 la Campionatul European de Juniori și 6 la Cupa Europei, iar după opt etape ale Cupei Europei, s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general.
De asemenea, la bob două persoane, unde face pereche cu Antonia Sârbu, Georgeta Popescu a obținut următoarele clasări: locul 3 la Campionatul European Juniori sub 23 ani, locul 5 la Campionatul European Juniori și locul 6 la Cupa Europei, dar și locul secund în clasamentul general al Cupei Europei, după opt etape.
În plus, într-un alt clasament la nivel european, Georgeta Popescu s-a clasat pe un excepțional loc 2 la overall monobob și bob două persoane, probe combinate, o performanță foarte valoroasă pentru sportul românesc.
Felicitări, Georgeta Popescu!


19 Feb 2023 10:51 2400 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
562 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
626 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
427 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
725 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV