CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cinci medalii, dintre care două de argint, pentru câmpineanca Georgeta Popescu, la Campionatul European și Cupa Europei, la bob

- Sport -

Cinci medalii, dintre care două de argint, pentru câmpineanca Georgeta Popescu, la Campionatul European și Cupa Europei, la bob

În acest week-end s-au încheiat la Winterberg, în Germania, Cupa Europei și Campionatul European la bob. La aceste prestigioase competiții continentale, din delegația României a făcut parte și câmpineanca Georgeta Popescu. legitimată la CSO Sinaia și pregătită de antrenorul Dorin Alexandru Grigore.

Georgeta Popescu se întoarce acasă de la aceste competiții cu cinci medalii - două de argint și trei de bronz, dar și cu alte evoluții foarte bune, care o clasează în topul sportivilor din Europa la disciplinele de iarnă.
Astfel, în proba de monobob, Georgeta Popescu s-a clasat pe locurile 3 la Campionatul European Juniori sub 23 ani, 5 la Campionatul European de Juniori și 6 la Cupa Europei, iar după opt etape ale Cupei Europei, s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general.
De asemenea, la bob două persoane, unde face pereche cu Antonia Sârbu, Georgeta Popescu a obținut următoarele clasări: locul 3 la Campionatul European Juniori sub 23 ani, locul 5 la Campionatul European Juniori și locul 6 la Cupa Europei, dar și locul secund în clasamentul general al Cupei Europei, după opt etape.
În plus, într-un alt clasament la nivel european, Georgeta Popescu s-a clasat pe un excepțional loc 2 la overall monobob și bob două persoane, probe combinate, o performanță foarte valoroasă pentru sportul românesc.
Felicitări, Georgeta Popescu!


19 Feb 2023 10:51 2347 vizualizari


Comentarii






1034 vizualizari 27 Apr 2024 21:28 Liga A Prahova. AFC Brebu - CS Câmpina 2-1

Liga A Prahova. AFC Brebu - CS Câmpina 2-1

Sâmbătă după-amiază, la Brebu, AFC Brebu și CS Câmpina s-au întâlnit într-un meci crâncen, cu destul de multe durități, oaspeții acuzând la final jocul peste limita regulamentului al gazdelor, tolerat de arbitrul partidei, Bogdan Ciocoiu.

citeste mai mult
605 vizualizari 27 Apr 2024 21:18 Două victorii și calificare în finala turneului semifinal pentru fetele mai mici de CS Câmpina

Două victorii și calificare în finala turneului semifinal pentru fetele mai mici de CS Câmpina

Două victorii frumoase și o calificare în finala turneului semifinal al junioarelor IV, obținută încă din prima zi a competiției de la București, pentru fetele mai mici ale CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
886 vizualizari 27 Apr 2024 19:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
621 vizualizari 27 Apr 2024 13:06 Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Olympic RHF București 29-22

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Olympic RHF București 29-22

Fetele pregătite de Daniel Vasile au susținut un nou joc în cadrul turneului semifinal Speranța 2, întâlnind în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” formația Olympic RHF București.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV