Poliția caută un băiat de 14 ani, din Câmpina, dispărut de la domiciliu

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Poliția a anunțat sâmbătă, 13 iunie, în jurul orei 12.30, că minorul a fost găsit pe raza localității Buftea și nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada dispariției.
Joi, 11 iunie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că Adrian Rușenescu (foto medalion), în vârstă de 14 ani, domiciliat în Câmpina, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în jurul orei 11.00 și nu a mai revenit. 

Semnalmentele băiatului sunt: 1,60 metri înălțime, ten deschis, păr de culoare şaten, faţă ovală, ochi albaştri, fără semne particulare.
La data plecării, minorul purta pantofi sport tip adidas, de culoare bleu cu bej, un hanorac de culoare albastră cu glugă având inscripția ”City street new city” şi posibil pantaloni scurţi de culoare albastră. De asemenea, acesta purta asupra sa un rucsac de culoare neagră și posibil haine de schimb.
Persoanele care pot oferi detalii despre băiatul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

19325 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Fieraru Dragoș 12.06.2020 13:22 Vă rog distribuiți în nr mare
  • matei 13.06.2020 13:11 Adi a fost gasit azi (sambata) in Mogosoaia/Buftea. Multumim pentru ajutor si implicare!

Actualitate

1 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Gropa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

438 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

1 comentarii

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

Alte stiri recente

380 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

446 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.