Zece permise de conducere reținute de polițiștii câmpineni în acțiunea BLITZ de la Bănești

Actualitate (Categoria articolului)

La data de 25 ianuarie, în intervalul orar 7.00-9.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune de tip BLITZ pe raza de competență, dar și pe raza localității Bănești.

Astfel, polițiștii au controlat 58 de autovehicule, au legitimat 63 de persoane și au efectuat 43 de testări cu aparatul etilotest.Totodată, au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, din care 9 pietonilor care au încălcat normele rutiere, 5 sancțiuni constând în neacordare prioritate pietoni și neacordare prioritate vehicule, iar 4 au fost aplicate conducătorilor auto care se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea totală a sancțiunilor este de 11.455 de lei.
De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere, patru pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, trei pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept, două pentru neacordarea priorității pietonilor și unul pentru nerespectarea regulilor privind depășirea,informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

2059 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1448 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1493 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

48 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1284 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.