"Scrie o poveste", un nou concurs pentru elevi, organizat de Biblioteca Municipală Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Biblioteca Municipală "Dr. C.I. Istrati" din Câmpina organizează concursul „SCRIE O POVESTE!”, care se adresează tuturor elevilor câmpineni. Aceștia sunt invitați să scrie o poveste exact așa cum și-o imaginează. Poate fi inspirată din perioada actuală sau poate fi o aventură la care se gândesc de mult timp. Nu punem limite imaginației copiilor!, spune directorul Bibliotecii Municipale Câmpina, Liliana Ene Șușu.

Poveștile pot fi însoțite și de ilustrații, pot fi scrise de mână sau la calculator, pe coli A4 sau într-o mini carte creată de participanți. Concursul are trei categorii de vârstă: 7-10 ani, 11-14 ani şi 15-18 ani. Lucrările vor fi duse la sediul Bibliotecii Municipale (Bulevardul Culturii, nr. 39), până la 29 martie 2022. Juriul va fi format din scriitori câmpineni, iar criteriilede jurizare sunt următoarele: originalitate; corectitudinea gramaticală a textului; respectarea celor trei momente principale: introducere, cuprins și încheiere; să aibă un moment vesel și un moment de suspans. Câștigătorii concursului vor fi anunțati în data de 1 aprilie 2022, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții pentru Copii. Se vor acorda premiile I, II, III pentru fiecare categorie de vârstă. Fotografiile lucrărilor vor fi încărcate într-un album pe pagina de facebook a Bibliotecii Municipale. De asemenea, toate lucrările înscrise vor fi expuse la sediul bibliotecii.
Concursul face parte din proiectul cultural
CâmpinArtelor.

2849 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.

Alte stiri recente

507 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

2045 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.