Lucrări de modernizare la CPU și la Secția de Recuperare a Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Zilele acestea, la CPU se lucrează. Ne referim la lucrări de reabilitare, realizate din fondurile proprii ale Spitalului Municipal. S-a început cu CPU - Pediatrie, unde s-a făcut igienizarea, s-a văruit și vopsit, au fost montate ferestre și uși termopan, atât în camera propriu-zisă de primiri urgențe, cât și în saloanele pentru internarea de zi.

Lucrările continuă acum la CPU adulți. În întregul sector a fost refăcută și hidroizolația acoperișului pentru a nu mai exista probleme cu infiltrarea apei. 
Lucrări de modernizare au loc și la imobilul din Strada Vasile Alecsandri, acolo unde funcționează Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie. Clădirea a fost reabilitată termic, au fost schimbate acoperișul și toate burlanele de scurgere a apei, a fost montată tâmplărie PVC. La etajul al II-lea al secției au loc lucrări de igienizare, iar mozaicul din pardoseală a fost înlocuit cu un covor PVC antistatic și antimicrobian. Ar mai trebui menționat faptul că atât la Secția de Recuperare, cât și în clădirea principală a Spitalului Municipal, la geamuri au fost montate plase împotriva țânțarilor.

7092 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un om care face medicina 27.08.2016 08:55 Covorul nu este antibacterian ca nu omoara el bacterii ci favorizeaza curatarea sa mai rapid si mai eficient. #jurnalisti

Actualitate

803 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

1102 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

Alte stiri recente

1738 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1485 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.