Primăria Câmpina reia licitația pentru asfaltarea Străzii Bobâlna. Procedura inițială a fost anulată din cauza unei greșeli de proiectare

Actualitate (Categoria articolului)

În loc să se semneze contractul de execuție și să înceapă lucrarea, iată că se organizează o nouă licitație pentru reabilitarea Străzii Bobâlna din municipiul Câmpina. Și asta pentru că a fost anulată procedura de achiziție publică demarată în iulie, din cauza unei greșeli de proiectare, după cum ne-au precizat surse din cadrul Primăriei. Este vorba despre includerea unor cantități greșite de materiale, eroare care apare și în caietul de sarcini aferent licitației.

Administrația câmpineană a decis ca anul acesta să reabiliteze trotuarele și carosabilul de pe Strada Bobâlna, în cazul carosabilului fiind vorba despre turnarea unui singur strat, fără cel de uzură, iar lucrarea să fie continuată după introducerea canalizării de către HidroPrahova. În luna iulie, pe SEAP a fost demarată procedura de achiziție publică în vederea reabilitării străzii, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 3 august 2018. Numai că, înainte de finalizarea licitației, întrega procedură a fost anulată din cauza greșelii de proiectare. Își asumă, oare, cineva răspunderea pentru această eroare? Nu este prima dată când apar astfel de greșeli în diferite proiecte realizate de Primăria Câmpina (să amintim aici doar cazul Parcului de la Soldat), dar nu am auzit până acum că și-a asumat cineva răspunderea sau măcar și-a cerut cineva scuze în fața câmpinenilor pentru crearea unor situații atât de neplăcute, ca să nu spunem penibile.
Acum, se reia licitația. Astăzi, pe SEAP a fost publicat anunțul privind reabilitarea Străzii Bobâlna, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 24 septembrie 2018. Valoarea estimativă a lucrării este de 3,25 milioane lei fără TVA. 

4409 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Calin 06.09.2018 13:51 Penibil! Dar in Câmpina nu este făcută intabularea tuturor străzilor, astfel încât sa nu mai existe greșeli de o asemenea penibilitate?! Si trebuie cineva sa răspundă! Nu se poate fără răspundere! Pana nu vor raspunde, inclusiv cu funcția, ii doare in ... ca greșesc ei și suferă prostii! Dacă nu cumva greșeală o fi fost premeditata, cum a mai făcut Tiseanu și alte dați: da, aprobam cutare treaba, dar ghinion, nu se poate face pentru ca a greșit te miri cine!
  • Virgil Goaga 08.09.2018 09:05 Dar Calea Doftanei, atat de circulata, cand se asfalteaza cu adevarat? De 30 de ani doar se peticeste, este un simbol al indolentei autoritatilor.

Actualitate

2289 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2299 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

145 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1189 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.