Un bărbat de 56 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier, luni dimineață, pe o șosea din Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

În dimineața zilei de luni, 22 mai, în jurul orei 7.00, pe Centura de Est a municipiului Ploiești a avut loc un accident rutier în urma căruia un bărbat de 56 ani și-a pierdut viața.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, bărbatul de 56 ani, care conducea un autoturism pe Centura de Est din direcția Bucov către Bărcănești, la un moment dat a intrat în coliziune cu un autocamion, condus de un bărbat de 46 ani. Din impact, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a lovit de un copac. Conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind extras de echipajul specializat de la ISU Prahova în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a fost declarat decedat.
Traficul rutier se desfășoară dirijat. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2756 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

760 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

614 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.

Alte stiri recente

377 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1051 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.