Accident pe DN1, la Podul lui Rache. Un autoturism Peugeot a fost făcut praf de o dubiță

Social (Categoria articolului)

În această după-amiază, puțin după ora 13.00, pe DN1, în dreptul municipiului Câmpina, chiar sub pasarela de la Podul lui Rache, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate două vehicule. Un autoturism Peugeot a fost făcut "armonică" de o dubiță înmatriculată în Ungaria. Accidentul s-a produs pe sensul de mers Ploiești - Câmpina.

Potrivit martorilor, totul s-a petrecut în momentul în care autoturismul Peugeot, cu numărul de înmatriculare PH-13-VYP, a încetinit pentru a vira la dreapta, din DN1 pe Strada Podului. În acel moment, autoturismul a fost lovit violent, din spate, de o dubiță înmatriculată în Ungaria. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat în parapetul din beton de la baza pasarelei pentru traversarea DN1. În autoturismul Peugeot se aflau trei persoane, cea mai afectată fiind o femeie în vârstă de 68 ani, aflată pe bancheta din spate, care a suferit un atac de panică și a fost transportată la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina. Șoferul dubiței este cetățean maghiar și polițiștii s-au înțeles destul de greu cu el, în condițiile în care acesta știa doar câteva cuvinte în engleză. La fața locului au fost prezente echipaje de la ISU Prahova, un echipaj de la Smurd și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță, precum și polițiști care au dirijat traficul până la scoaterea autoturismului avariat de pe carosabil.

11635 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1327 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

638 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

366 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

304 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.