CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Canalizare înfundată la intersecția Străzii Rahovei cu Bulevardul Carol I din Câmpina. Ce au scos muncitorii de la HidroPrahova în urma intervenției

- Actualitate -

Canalizare înfundată la intersecția Străzii Rahovei cu Bulevardul Carol I din Câmpina. Ce au scos muncitorii de la HidroPrahova în urma intervenției

Un echipaj de la HidroPrahova a intervenit, marți dimineață, pentru curățarea canalizării în Cartierul Câmpinița, la intersecția Străzii Rahovei cu Bulevardul Carol I. Canalizarea era înfundată, în zonă mirosea îngrozitor, iar ceea ce au scos muncitorii din canalul colector depășește orice imaginație.

Practic, canalizarea era asemeni unui tomberon de gunoi. Au fost extrase șervețele umede, tot felul de cârpe, bucăți dintr-o pătură, chiar și bucăți de lemn, PET-uri, resturi alimentare, diverse ambalaje, măști de protecție, produse de igienă intimă etc. Toate aceste obiecte au blocat rețeaua de canalizare. HidroPrahova face apel la populație să nu mai arunce deșeurile menajere în toaletă/WC pentru că vor avea de suferit instalațiile de canalizare, conductele, dar și stația de pompare a apei. Asta pe lângă disconfortul creat cetățenilor de înfundarea unei canalizări. De asemenea, HidroPrahova atrage atenția că și deversarea uleiurilor alimentare și nealimentare în canalizare conduce la obturarea rețelei și formarea unor dopuri de grăsime.


04 Jan 2022 10:00 3904 vizualizari



Comentarii






  • 05.01.2022 19:53 Rammstein Asta-i daca au venit țăranii la oraș...nu m-ar mira sa găsiți și animale moarte...mizeria și gunoaiele astea spun exact ce sunt locuitorii acestei localități...adică gunoaie ale societății!!.. Interesant ca aceste gunoaie au transformat câteva străzi din oraș în ateliere mecanice de reparat mașini,!!..oare poliția nu-i vede !!.? Unde mai pui ca sunt străzi care de la un cap la altul sunt pline de mașini second hand ale samsarilor!!..străzile au devenit talciocuri ambulante..!!. E posibil asa ceva într-un oraș cu pretenții europene?..
  • 04.01.2022 21:59 Ionut Ar trebui sa verifice și pe cei care s-au racordat deja la rețeaua de canalizare fără acordul Hidroprahova.
  • 04.01.2022 16:34 Mărăcine Valentin Fără supărare. As fi făcut săpături si i as fi lăsat in izul de canalizare jumătate de ora. E prea de tot. Aceste persoane se bat cu pumnii in piept ca locuiesc la oraș, si mai ales pe Campinita.
  • 04.01.2022 11:37 Tudor Este doar începutul
2565 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1409 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5175 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1128 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV