Canalizare înfundată la intersecția Străzii Rahovei cu Bulevardul Carol I din Câmpina. Ce au scos muncitorii de la HidroPrahova în urma intervenției

Actualitate (Categoria articolului)

Un echipaj de la HidroPrahova a intervenit, marți dimineață, pentru curățarea canalizării în Cartierul Câmpinița, la intersecția Străzii Rahovei cu Bulevardul Carol I. Canalizarea era înfundată, în zonă mirosea îngrozitor, iar ceea ce au scos muncitorii din canalul colector depășește orice imaginație.

Practic, canalizarea era asemeni unui tomberon de gunoi. Au fost extrase șervețele umede, tot felul de cârpe, bucăți dintr-o pătură, chiar și bucăți de lemn, PET-uri, resturi alimentare, diverse ambalaje, măști de protecție, produse de igienă intimă etc. Toate aceste obiecte au blocat rețeaua de canalizare. HidroPrahova face apel la populație să nu mai arunce deșeurile menajere în toaletă/WC pentru că vor avea de suferit instalațiile de canalizare, conductele, dar și stația de pompare a apei. Asta pe lângă disconfortul creat cetățenilor de înfundarea unei canalizări. De asemenea, HidroPrahova atrage atenția că și deversarea uleiurilor alimentare și nealimentare în canalizare conduce la obturarea rețelei și formarea unor dopuri de grăsime.

3293 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 04.01.2022 11:37 Este doar începutul
  • Mărăcine Valentin 04.01.2022 16:34 Fără supărare. As fi făcut săpături si i as fi lăsat in izul de canalizare jumătate de ora. E prea de tot. Aceste persoane se bat cu pumnii in piept ca locuiesc la oraș, si mai ales pe Campinita.
  • Ionut 04.01.2022 21:59 Ar trebui sa verifice și pe cei care s-au racordat deja la rețeaua de canalizare fără acordul Hidroprahova.
  • Rammstein 05.01.2022 19:53 Asta-i daca au venit țăranii la oraș...nu m-ar mira sa găsiți și animale moarte...mizeria și gunoaiele astea spun exact ce sunt locuitorii acestei localități...adică gunoaie ale societății!!.. Interesant ca aceste gunoaie au transformat câteva străzi din oraș în ateliere mecanice de reparat mașini,!!..oare poliția nu-i vede !!.? Unde mai pui ca sunt străzi care de la un cap la altul sunt pline de mașini second hand ale samsarilor!!..străzile au devenit talciocuri ambulante..!!. E posibil asa ceva într-un oraș cu pretenții europene?..

Actualitate

639 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

350 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

22 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

1228 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.