CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

- Interviuri -

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.

Declarația sa de atunci a fost privită cu scepticism de unii, cu neîncredere de alții, dar timpul a trecut și am vrut să aflăm care este stadiul acestor proiecte chiar de la consilierul local Cosmin Raț. Cele două proiecte au avansat considerabil, fiind, acum, la stadiul de a fi scoase la licitație sau cu un foarte mic pas înaintea acestui moment. Iar la ștrand și parc se alătură și hotelul de la Casa Tineretului. ”Practic, tot ce depindea de mine ca și consilier local am făcut atât pentru proiectele privind ștrandul și hotelul de la Casa Tineretului, precum și pentru parcul de pe Strada Oituz. Parcul ar putea deveni funcțional chiar în iunie-iulie acest an, după părerea mea, dar hotelul și ștrandul nu vor putea deveni funcționale anul acesta”, a afirmat Cosmin Raț.
După ce a detaliat situația fiecăruia dintre aceste proiecte, Cosmin Raț a vorbit și despre celelalte proiecte pe care le-a anunțat de la începutul acestui mandat și până acum - pista de motocros, parcul pentru câini, cinematograful și altele, detaliind în fiecare caz în parte care este situația la momentul actual.
De asemenea, nu puteam rata ocazia de a-l întreba despre câteva dintre proiectele care se află miercuri, 29 martie, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local - înființarea Centrului Cultural, desființarea Serviciului de Administrare a Pieței Centrale și noua organigramă. ”Ar trebui ca toate aceste proiecte să fie adoptate de Consiliul Local”, a fost concluzia lui Cosmin Raț.
Urmăriți integral emisiunea în care l-am avut ca invitat pe consilierul local Cosmin Raț, pentru că au mai fost și alte declarații interesante, dintre care amintim doar aceea că ”Da, categoric da, dacă eu aș fi devenit viceprimar în urmă cu doi ani, cel puțin câteva dintre proiectele prezentate de mine ar fi fost implementate!”.


27 Mar 2023 20:41 3500 vizualizari


Comentarii


  • 01.04.2023 10:55 Gheorghe se la smoala Campina a avut 3 ștranduri publice pe vremuri. Astazi - nici măcar unu! Rușine, dacă primaria nu poate gestiona unul! Trebuie neapărat scos la licitație, pentru ca apoi sa devina loc de întâlnire pentru tot felul de persoane dubioase, cu ritmuri de manele și preturi prohibitive? Cât ar putea costa un filtru pentru apa și, eventual un balon cu aer cald? Probabil în jur de 200 000 de euro, plus vreo 50 000 pentru gresie și alte amenajări, bani care vor fi dați doar o data. Chiar nu are bugetul local banii ăștia? S-ar putea obține finanțare de la UE, dar e mai important tunelul care ar chinui cetățenii din zona centrala mai mult de 10 ani. Sportul și posibilitatea de a se relaxa a campineanului de rand nu sunt prioritare pentru cel mai slab consiliu local din ultimii 33 de ani!
  • 29.03.2023 07:00 Ionut Pe 23.09.2022, Rat declara, citez: ”Demisionez dacă până în martie anul viitor nu sunt scoase la licitație ori ștrandul, ori parcul Mițu-Chițu!”. Mai sunt doua zile si se termina martie si cele doua obiective nu au fost scoase la licitatie. Nu a declarat ca face tot ce depinde de el, a declarat ca isi da demisia. Deci daca are onoare, trebuie sa isi dea demisia. Daca nu, ramane acelasi demagog pe care il stim, care face numai declaratii populiste.
  • 28.03.2023 14:06 Florin Este lăudabil faptul că un consilier local se implică activ în proiecte care vizează dezvoltarea comunității și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru locuitorii din zonă. Este important ca aleșii locali să aibă această preocupare pentru problemele comunității și să acționeze în consecință.
  • 28.03.2023 12:52 mentosan acest consilier nu a facut absolut nimic in consiliul local, doar a spus prostii, multe prostii, la fel ca si celalalt consilier de la POL, amandoi ar fi trebui sa-si dea demisia, nu au ce cauta in consiliul local acesti indivizi si partidul lor,,,,,,
1218 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2176 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1933 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2514 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV