Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

Interviuri (Categoria articolului)

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.

Declarația sa de atunci a fost privită cu scepticism de unii, cu neîncredere de alții, dar timpul a trecut și am vrut să aflăm care este stadiul acestor proiecte chiar de la consilierul local Cosmin Raț. Cele două proiecte au avansat considerabil, fiind, acum, la stadiul de a fi scoase la licitație sau cu un foarte mic pas înaintea acestui moment. Iar la ștrand și parc se alătură și hotelul de la Casa Tineretului. ”Practic, tot ce depindea de mine ca și consilier local am făcut atât pentru proiectele privind ștrandul și hotelul de la Casa Tineretului, precum și pentru parcul de pe Strada Oituz. Parcul ar putea deveni funcțional chiar în iunie-iulie acest an, după părerea mea, dar hotelul și ștrandul nu vor putea deveni funcționale anul acesta”, a afirmat Cosmin Raț.
După ce a detaliat situația fiecăruia dintre aceste proiecte, Cosmin Raț a vorbit și despre celelalte proiecte pe care le-a anunțat de la începutul acestui mandat și până acum - pista de motocros, parcul pentru câini, cinematograful și altele, detaliind în fiecare caz în parte care este situația la momentul actual.
De asemenea, nu puteam rata ocazia de a-l întreba despre câteva dintre proiectele care se află miercuri, 29 martie, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local - înființarea Centrului Cultural, desființarea Serviciului de Administrare a Pieței Centrale și noua organigramă. ”Ar trebui ca toate aceste proiecte să fie adoptate de Consiliul Local”, a fost concluzia lui Cosmin Raț.
Urmăriți integral emisiunea în care l-am avut ca invitat pe consilierul local Cosmin Raț, pentru că au mai fost și alte declarații interesante, dintre care amintim doar aceea că ”Da, categoric da, dacă eu aș fi devenit viceprimar în urmă cu doi ani, cel puțin câteva dintre proiectele prezentate de mine ar fi fost implementate!”.

3429 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • mentosan 28.03.2023 12:52 acest consilier nu a facut absolut nimic in consiliul local, doar a spus prostii, multe prostii, la fel ca si celalalt consilier de la POL, amandoi ar fi trebui sa-si dea demisia, nu au ce cauta in consiliul local acesti indivizi si partidul lor,,,,,,
  • Florin 28.03.2023 14:06 Este lăudabil faptul că un consilier local se implică activ în proiecte care vizează dezvoltarea comunității și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru locuitorii din zonă. Este important ca aleșii locali să aibă această preocupare pentru problemele comunității și să acționeze în consecință.
  • Ionut 29.03.2023 07:00 Pe 23.09.2022, Rat declara, citez: ”Demisionez dacă până în martie anul viitor nu sunt scoase la licitație ori ștrandul, ori parcul Mițu-Chițu!”. Mai sunt doua zile si se termina martie si cele doua obiective nu au fost scoase la licitatie. Nu a declarat ca face tot ce depinde de el, a declarat ca isi da demisia. Deci daca are onoare, trebuie sa isi dea demisia. Daca nu, ramane acelasi demagog pe care il stim, care face numai declaratii populiste.
  • Gheorghe se la smoala 01.04.2023 10:55 Campina a avut 3 ștranduri publice pe vremuri. Astazi - nici măcar unu! Rușine, dacă primaria nu poate gestiona unul! Trebuie neapărat scos la licitație, pentru ca apoi sa devina loc de întâlnire pentru tot felul de persoane dubioase, cu ritmuri de manele și preturi prohibitive? Cât ar putea costa un filtru pentru apa și, eventual un balon cu aer cald? Probabil în jur de 200 000 de euro, plus vreo 50 000 pentru gresie și alte amenajări, bani care vor fi dați doar o data. Chiar nu are bugetul local banii ăștia? S-ar putea obține finanțare de la UE, dar e mai important tunelul care ar chinui cetățenii din zona centrala mai mult de 10 ani. Sportul și posibilitatea de a se relaxa a campineanului de rand nu sunt prioritare pentru cel mai slab consiliu local din ultimii 33 de ani!

Interviuri

1990 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

2237 vizualizari
05 apr. 2024 21:44

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

2 comentarii

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

Alte stiri recente

21 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

55 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.