CONTACT

Modernizarea Străzii Bobâlna va fi reluată luni, 6 mai, după cum precizează Primăria Câmpina

- Actualitate -

Modernizarea Străzii Bobâlna va fi reluată luni, 6 mai, după cum precizează Primăria Câmpina

Lucrările de modernizare a Străzii Bobâlna din municipiul Câmpina au fost sistate pe perioada Sărbătorilor Pascale și a minivacanței de 1 Mai, dar iată că nu s-a lucrat nici astăzi, 2 mai 2019. Acest lucru, precum și faptul că societatea constructoare și-a luat toate utilajele de pe Bobâlna înainte de Paște, alimentează zvonurile potrivit cărora firma nu va reveni la treabă din cauza unor probleme financiare în relația cu Primăria Câmpina. Sunt doar niște zvonuri pentru că, după cum ne-au precizat reprezentanții Primăriei, lucrarea va fi reluată de luni, 6 mai.

Ne dorim cu toții să nu apară probleme în derularea acestei lucrări, mai ales că Bobâlna este o stradă a cărei asfaltare câmpinenii o așteaptă de multă vreme. Până la Paște nu s-a reușit asfaltarea decât a 300 de metri din cei 1.215 metri pe care îi are strada, asta înseamnând de la intersecția cu B.P. Hasdeu până la intersecția cu Aleea Cerbului, deci nici măcar până la cimitir. Trotuarele au fost asfaltate până la cimitir, pe partea stângă, pe sensul de mers spre Neptun și ceva mai puțin pe partea dreaptă. 
Oricum, vă recomandăm să evitați Strada Bobâlna, dacă acest lucru este posibil, deoarece se circulă cu dificultate mai ales pe porțiunea unde carosabilul a fost decopertat.
Modernizarea Străzii Bobâlna a început în noiembrie 2018, s-a lucrat mai întâi la trotuare, apoi lucrarea a fost sistată din cauza anotimpului rece și reluată în primăvară. Firma executantă este SCDA Infrastructură SRL București, care a câștigat licitația cu prețul de 2,2 milioane lei fără TVA. Termenul de execuție este de opt luni.


02 May 2019 19:15 4321 vizualizari


Comentarii






  • 05.05.2019 09:31 Victor Ghinion,lucrarile pe domeniul public.Ghinionul campinenilor este si administratia Tiseanu-Pitigoi.Sa nu aveti mari asteptari nici de prin primarie,la angajati.Stai sa vezi cand Neptun ii va trage la raspundere pe Hidro si pe acesti Dorei.Vin ploile,vine vara,nu se grabesc,doar trebuie sa scoata la naivi ochii cu ceva
  • 02.05.2019 20:03 Eduard O mare bataie de jos aceasta lucrare! Dupa ce ani la rand ne-au tot plimbat cu vorba, invocand tot felul de pretexte care acum nu mai sunt o problema, lucrarea e una de toata jena. Si argumentez: incercati sa mergeti cu un carucior cu un copil mic sau cu un carucior pentru persoane cu dizabilitati pe trotuarele de pe Bobalna. Doar pe peortiunea asfaltata! Si apoi veti intelege la ce ma refer!
3196 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3345 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4384 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3721 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV