CONTACT

Cum și-a întâmpinat Câmpina oaspeții la Cupa Seva la fotbal, competiție la care au participat 29 de echipe de copii din țară

- Actualitate -

Cum și-a întâmpinat Câmpina oaspeții la Cupa Seva la fotbal, competiție la care au participat 29 de echipe de copii din țară

Dacă am face parte din administrația locală câmpineană, am intra în pământ de rușine din cauza Bazei Sportive Petrol, despre a cărei reabilitare se vorbește de ani de zile, dar nu se face nimic. Clădire, incintă, alei, totul este jalnic. Dar cum noi nu facem parte din rândurile administrației locale, nu putem decât să folosim condeiul și să scriem încă o dată (a câta oară?!) despre dezastrul de la Petrol, despre imaginea deprimantă a acestei baze sportive. O imagine pe care au văzut-o recent și participanții la Cupa Seva la fotbal pentru copii. 29 de echipe, 400 de sportivi, la care se adaugă antrenorii, părinții, prietenii, adică toți cei care i-au însoțit pe copii la Câmpina.

Câmpina i-a întâmpinat cu această bază sportivă care ar putea fi o bijuterie, dar care este, de fapt, o mare băltoacă, o mizerie. Păcat. Avem teren sintetic de 900.000 lei, dar ca să ajungem la el trebuie să trecem prin bălți, noroaie și iarbă necosită. Competiția în sine a fost o reușită, un eveniment sportiv cu finanțare exclusiv privată asigurată de Hotelul Restaurant Seva. O încântare pentru cei prezenți. Dar gustul amar al mizeriei de peste gardul terenului de fotbal rămâne...


15 Jul 2019 22:20 3627 vizualizari


Comentarii






  • 16.07.2019 15:20 Parinte Inca o data se demonstreaza ca ei nu au avut un program,un concept ,o viziune ci doar o gainareala.Nu sunt in stare sa termine macar zona parcurilor, un lucru banal.Ce este de facut in viitor?,ca de trecut si prezent suntem satui de incompetenta ,lene si nesimtire.Ridicol ar fi sa ramana aceesi gasca fara discernamant ci doar tupeu maxim.
  • 16.07.2019 08:59 Vasile Starea jalnica a acestui loc care ar putea fi ceva de vis, cu mizerie, baltoace, gropi, sobolani, cladiri care stau stau se probuseasca, o degradare inimaginabilă, toate arata gradul de NESIMTIRE MAXIMA al administratiei locale. Sa le fie rusine!
3200 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3346 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4388 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3725 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV