CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

- Sport -

Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

În cadrul etapei a 30-a din Liga A Prahova, CS Câmpina a jucat în fața propriilor suporteri în fața echipei CS Mănești, o grupare aflată în a doua parte a clasamentului.

Meciul a fost spectaculos, oferind spectatorilor prezenți le teren, nu mai puțin de șapte goluri. Câmpinenii au început abrupt jocul și în minutul 5 conduceau deja cu scorul de 2-0, prin reușitele lui Dedu (min. 4) și Bobeică (min. 5). Până la pauză, gazdele au mai înscris de două ori, prin Năstase (min. 30) și Cl. Dumitrescu (min. 38), în vreme ce oaspeții au punctat și ei o singură dată.
După pauză, câmpinenii au oprit motoarele, s-au făcut mai multe schimbări, iar la final s-a menținut diferența de la pauză, fiecare echipă mai marcând o dată. Gazdele au punctat prin Badea, în minutul 75.
O victoria clară, concludentă și confortabilă, care dă un moral bun câmpinenilor înainte de deplasare la fornmația Petrolul 95 Ploiești, în următoarea rundă, programată marți, 21 mai, de la ora 18.00.
Rezultatele etapei a 30-a - aici.


18 May 2024 15:35 2025 vizualizari


Comentarii


1611 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1402 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
905 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
625 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV