CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Etapa a patra a adus patru clasări pe podium pentru automobiliștii câmpineni

- Sport -

Etapa a patra a adus patru clasări pe podium pentru automobiliștii câmpineni

Pe circuitul Transilvania Motor Ring, de lângă Tg. Mureș, a avut loc în week-end etapa a patra a Campionatului Național de Automobilism Time Attack ROTAC, la start aliniindu-se și componenții clubului câmpinean de automobilism Motors House Racing.

Radu Ariciu (nr. 49), pe un autoturism Audi S3, la categoria Tuned, a câștigat detașat etapa, mărindu-și avantajul și în clasamentul general al acestei categorii, la 26 de puncte față de principalul său urmăritor. Tot pe primul loc al etapei s-a aflat și Adrian Vintilă (nr. 191), pe BMW M2, la categoria Race, și acesta consolidându-și poziția din clasamentul general, pe care îl conduce la 35 puncte de ocupantul locului secund.
Valentin Crețu (nr. 121), concurând pe un autoturism Ford Focus, s-a clasat în această etapă pe locul al treilea, dar se menține pe primul loc în clasamentul general, diferența față de locul secund fiind acum de numai șapte puncte.
La categoria Street, Bogdan Ariciu (nr. 177), pe un BMW 325, și-a menținut locul al treilea în clasamentul general ocupând și în cadrul acestei a patra etape ultima treaptă a podiumului de premiere, la numai câteva zecimi de locul secund.
Rezultatele obținute de sportivii câmpineni au dus clubul Motors House Racing pe primul loc în clasamentul pe echipe, cu numai o etapă înainte de finalul campionatului existând premizele pentru un sezon de excepție, care să fixeze Câmpina pe harta automobilismului românesc.
Alături de sportivii câmpineni, ca de fiecare dată, s-a aflat Costel Filip, dar sunt și alți susținători inimoși ai acestui sport și ai câmpinenilor care îl practică.


16 Aug 2022 15:40 2840 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
172 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
394 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
298 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
733 vizualizari 14 Jul 2024 10:21 Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

La Provița de Jos există Parcul de Aventură Strategy, organizat și gestionat de Asociația Strategy. Aici, pe 25 august, de la ora 12.00, va avea loc o gală de box dedicată memoriei lui Vasile Badea.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV