Premiul pentru "Cele mai bune praline", câștigat de echipa Delice Câmpina la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

Actualitate (Categoria articolului)

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, a avut loc Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie. Este vorba despre una dintre cele mai importante competiții internaționale destinate specialiștilor din domeniu. La acest prestigios concurs, România a fost reprezentată de echipa Delice Câmpina, care va reveni acasă cu două premii importante - premiul pentru "Cele mai bune praline" și premiul special oferit de unul dintre sponsorii principali ai evenimentului, compania italiană SilikoMart, pentru "Cea mai bine organizată echipă și cel mai frumos flux de lucru".

The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, a reunit echipe din 19 țări. Echipe puternice, formate din patiseri-cofetari cu multă experiență și cu multe premii la activ. Festivitatea de premiere a avut loc în această seară și am avut bucuria ca echipa României, formată din Erika Gălbinașu, Corina Melinda Balasz și Alexandru Chitic, pregătiți de Carmela Dragomir (proprietarul lanțului de cofetării Delice), să fie premiată de două ori, în aplauzele celor prezenți. Două premii importante, care aduc încă o recunoaștere mondială pentru marca Delice și pentru oamenii care formează echipa Delice. Aveți în imagini produsele realizate de echipa Delice în cadrul concursului.
Podiumul a fost ocupat de Japonia (locul I), China (locul al II-lea) și Italia (locul al III-lea). Probele de concurs au fost: o sculptură în ciocolată și praline, o sculptură în zahăr și tort modern și o sculptură în pastilaj și înghețată cu o singură porție. După cum spuneam, 19 țări au participat la această prestigioasă competiție: Peru, Japonia, Mexic, Tunisia, Egipt, SUA, Franța, Polonia, Australia, Thailanda, Ungaria, Belgia, China, Algeria, Maroc, Columbia, Bolivia, Italia și România. Felicitări echipei Delice!

13320 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ilie 23.10.2019 10:55 FELICITARI ,FELICITARI si tot asa ,oameni ce muncesc pentru noi si pentru oras.
  • Lavinia Lupea 11.11.2019 16:16 Felicitări, oameni minunați!
  • Bocioacă Emilia 15.11.2019 23:25 Felicitări și mult succes în viitor!Bunul Dumnezeu, să vă ocrotească și să vă Binecuvînteze! Te iubesc, Carmela!❤

Actualitate

3460 vizualizari
02 iul. 2020 20:19

Incendiu la Poiana Câmpina. Acoperișul unei case a luat foc

UPDATE - Cauza incendiului, potrivit ISU Prahova, este un scurt-circuit electric generat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.
Acoperișul unei case din satul Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina, a luat foc marți după-amiază, incendiul manifestându-se destul de violent.

3780 vizualizari
02 iul. 2020 18:54

Polițiștii au depistat la Breaza un bărbat fără permis, care gonea cu 108km/h în localitate!

În prima zi a acestei luni, polițiștii din Breaza au avut parte de o surpriză, după ce au depistat în trafic un bărbat, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o remorcă, pe raza localității. Acesta a fost înregistrat de aparatul de măsurare a vitezei circulând cu 108km/h în localitate, cu mult peste limita legală, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Alte stiri recente

2296 vizualizari
04 iul. 2020 11:45

Pacienții COVID, liberi să părăsească spitalele. Acesta este efectul deciziei CCR emisă în urma unei sesizări a Avocatului Poporului

Din 3 iulie 2020, după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR privind neconstituționalitatea unor măsuri luate împotriva pandemiei de coronavirus, statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor. Mai mult, persoanele infectate cu noul coronavirus nu pot fi internate în spital dacă nu doresc acest lucru. Un prim efect al acestei decizii este acela că pacienții cu COVID au început să părăsească spitalele la cerere, pe baza unei declarații pe proprie răspundere.

1869 vizualizari
04 iul. 2020 10:33

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.