Premiul pentru "Cele mai bune praline", câștigat de echipa Delice Câmpina la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

Actualitate (Categoria articolului)

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, a avut loc Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie. Este vorba despre una dintre cele mai importante competiții internaționale destinate specialiștilor din domeniu. La acest prestigios concurs, România a fost reprezentată de echipa Delice Câmpina, care va reveni acasă cu două premii importante - premiul pentru "Cele mai bune praline" și premiul special oferit de unul dintre sponsorii principali ai evenimentului, compania italiană SilikoMart, pentru "Cea mai bine organizată echipă și cel mai frumos flux de lucru".

The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, a reunit echipe din 19 țări. Echipe puternice, formate din patiseri-cofetari cu multă experiență și cu multe premii la activ. Festivitatea de premiere a avut loc în această seară și am avut bucuria ca echipa României, formată din Erika Gălbinașu, Corina Melinda Balasz și Alexandru Chitic, pregătiți de Carmela Dragomir (proprietarul lanțului de cofetării Delice), să fie premiată de două ori, în aplauzele celor prezenți. Două premii importante, care aduc încă o recunoaștere mondială pentru marca Delice și pentru oamenii care formează echipa Delice. Aveți în imagini produsele realizate de echipa Delice în cadrul concursului.
Podiumul a fost ocupat de Japonia (locul I), China (locul al II-lea) și Italia (locul al III-lea). Probele de concurs au fost: o sculptură în ciocolată și praline, o sculptură în zahăr și tort modern și o sculptură în pastilaj și înghețată cu o singură porție. După cum spuneam, 19 țări au participat la această prestigioasă competiție: Peru, Japonia, Mexic, Tunisia, Egipt, SUA, Franța, Polonia, Australia, Thailanda, Ungaria, Belgia, China, Algeria, Maroc, Columbia, Bolivia, Italia și România. Felicitări echipei Delice!

12159 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ilie 23.10.2019 10:55 FELICITARI ,FELICITARI si tot asa ,oameni ce muncesc pentru noi si pentru oras.
  • Lavinia Lupea 11.11.2019 16:16 Felicitări, oameni minunați!
  • Bocioacă Emilia 15.11.2019 23:25 Felicitări și mult succes în viitor!Bunul Dumnezeu, să vă ocrotească și să vă Binecuvînteze! Te iubesc, Carmela!❤

Actualitate

2775 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.

4234 vizualizari
05 dec. 2019 20:12

Dosarele X sau dosare de... DNA? Cum a ajuns la o persoană privată un teren pentru care Primăria Câmpina negocia cu proprietarul

1 comentarii

O întrebare aparent banală a consilierului Adrian Dochia, la ”Diverse”, în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 28 noiembrie, a provocat dispute aprinse și a ridicat multe întrebări rămase fără răspuns, deocamdată. O situație parcă desprinsă din serialul ”Dosarele X”, dar care ar putea constitui obiectul unui dosar la DNA. Este vorba despre terenul pe care s-a aflat Grădina de Vară, pe Bulevardul Culturii, lângă sediul Primăriei Câmpina, un teren retrocedat foștilor proprietari în urmă cu câțiva ani, în baza Legii 10/2001. După ce au intrat în posesia terenului, proprietarii au anunțat administrația locală că sunt dispuși să-l vândă Primăriei, s-a negociat achiziționarea lui, dar, deodată, terenul a fost cumpărat de o persoană privată. O persoană despre care se spune că ar fi, de fapt, un intermediar al unui angajat din Primărie.

Alte stiri recente

6439 vizualizari
07 dec. 2019 12:35

Trei mașini implicate într-un nou accident produs pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești

Pe drumul național 1, la intersecția cu drumul județean 720 care merge spre Florești, s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.30, un nou accident rutier grav, în care au fost implicate trei autoturisme cu șase ocupanți în total. Două persoane au fost rănite și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. Este vorba despre o femeie de 51 de ani și un bărbat de 62 de ani.

7638 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.