CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

9,95 - cea mai mare medie în Câmpina la Evaluarea Națională. O singură medie de 10 în tot județul

- Actualitate -

9,95 - cea mai mare medie în Câmpina la Evaluarea Națională. O singură medie de 10 în tot județul

Miercuri, 3 iulie, s-au dat publicității rezultatele examenului de la Evaluarea Națională, examenul dat de absolvenții claselor a VIII-a.

La nivelul municipiului Câmpina, cea mai mare medie este 9,95 obținută de un elev de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, după 10 la Limba și literatura română și 9,90 la Matematică. Cea mai mare medie din Câmpina a fost obținută de eleva Sidonia Maria Precup.
De altfel, la nivelul întregului județ Prahova s-a înregistrat o singură medie de 10, la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Ploiești.
Vom reveni cu o analiză a rezultatelor din Câmpina la Evaluarea Națională.


03 Jul 2024 13:36 6533 vizualizari


Comentarii


  • 03.07.2024 21:42 diss Și copiii, la fel ca toți românii, sunt derutați total de o țară care se încăpățânează să rămână cea mai săracă și coruptă din UE.Iar cu asemenea conducători, agramați, plagiatori, total neimplicați și batjocorind pe toți, nici nu e de mirare.Cele mai slabe rezultate din ultimii zece ani iar tovarășa ministru Deca, pupila lui Iohanis, se declară fericită.Exact ca ministrul economiei, alt habarnist, care mințea fără să clipească că 100.000 de romăni au fost la CE din Germania, deci în România curge lapte și miere.Curge dar doar pentru politicieni , magistrați, parlamentari, o parte mare dintre bugetari și bineînțeles " specialii" cu pensii de zeci de mii de euro lunar.
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
144 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
189 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1033 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1754 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV