CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alin Moldoveanu a prezentat proiectele din perioada imediat următoare. ”Aduc în Câmpina proiecte de peste 100 milioane euro!”

- Politică -

Alin Moldoveanu a prezentat proiectele din perioada imediat următoare. ”Aduc în Câmpina proiecte de peste 100 milioane euro!”

Candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al municipiului Câmpina și locul 1 pe lista pentru Consiliul Local, Alin Moldoveanu, a fost invitatul unei noi emisiuni electorale.

Acum, după ce anterior prezentase proiectele realizate în actualul mandat, pe domenii de activitate, invitatul nostru s-a referit acum la proiectele din viitorul apropiat sau mai îndepărtat. Astfel, a vorbit despre proiectele aflate în licitație, cele aflate în faza de pregătire a lictațiilor, cele depuse spre finanțare și aflate în evaluare, dar și despre parteneriatele încheiate cu Consiliul Județean Prahova. În total, valoarea acestor proiecte, toate cu fonduri extrabugetare, depășește 100 milioane euro.
La final, Alin Moldoveanu a transmis un îndemn la vot, un mesaj câmpinenilor, fără a-și uita adversarii politici.

Material electoral la comanda PNL Prahova, CMF 21240015


05 Jun 2024 23:17 2185 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
326 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic condus de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5583 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4381 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1996 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV