Gabriela Firea, sprijin pentru candidatul PSD la Primăria Câmpina, Nicolae Moisescu

Politică (Categoria articolului)

Unul dintre liderii naționali ai PSD, Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei și candidat al acestei formațiuni politice pentru un nou mandat la Primăria București, a transmis un mesaj de susținere a candidatului PSD la Primăria Câmpina, Nicolae Moisescu.

”Îl susțin pe Nicolae Moisescu pentru Primăria Câmpina. Îi cunosc pe câmpineni, sunt oameni harnici, oameni onești și sunt convinsă că îl vor vota pe Nicolae Moisescu pentru că este unul de-al lor. Este un inginer foarte bun, soț, tată, un om dedicat problemelor orașului. Sunt convinsă că Nicolae Moisescu va fi un primar extraordinar în următorii ani pentru locuitorii Câmpinei”, este o parte din mesajul de sprijin al Gabrielei Firea pentru candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu. (video)

(Publicitate electorală, articol realizat la comanda PSD Prahova, cod mandatar financiar 21200019)

3820 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1262 vizualizari
18 sept. 2023 21:54

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

5 comentarii

Partidul România în Acțiune a inițiat o petiție online care se intitulează ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

2385 vizualizari
02 aug. 2023 17:13

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

2 comentarii

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

621 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

571 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: