Un câmpinean a fost depistat la volan băut, fără permis, cu buletinul expirat și fără asigurarea obligatorie pentru mașină

Social (Categoria articolului)

Pe Drumul Taberei din municipiul Câmpina a fost depistat în trafic un autoturism marca Ford, al cărui conducător auto era incoerent, neputând prezenta, la solicitarea agentului Poliției Locale, documentele personale, respectiv documentele mașinii. Incidentul s-a petrecut într-una din nopțile trecute, în jurul orei 2.25.

Agentul Poliției Locale Câmpina a solicitat sprijin echipajului din cadrul Poliției Municipiului Câmpina, care în urma testării cu aparatul etilotest a constatat că respectivul conducător auto avea o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor a reieșit că persoana în cauză nu avea permis de conducere, cartea de identitate era expirată și nu deținea asigurare obligatorie pentru autovehiculul pe care îl conducea. Pentru faptele constatate, conducătorului auto i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

(Foto cu caracter ilustrativ)  

5708 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

7372 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

6 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2792 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1226 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.