Medalie de bronz pentru tânărul sportiv din Brebu, Flavius Crăciun, la Cupa Mondială de sanie

Sport (Categoria articolului)

La Wirtemberg, în Germania, are loc în aceste zile Campionatul Mondial de Sanie. La categoria sub 23 de ani, România a câștigat o medalie de bronz la dublu masculin, unul dintre cei doi membri ai echipajului fiind tânărul Flavius Crăciun, din Brebu, de la doi pași de Câmpina, sportiv legitimat în prezent la CSO Sinaia.

Alături de coechipierul său, Marian Gîtlan, Flavius Crăciun a obținut medalie de bronz la Cupa Mondială de Sanie, la categoria sub 23 de ani, echipajul românesc fiind devansat de echipaje din Rusia și Italia.
Această medalie vine într-un context ce pare favorabil pentru sporturile de iarnă din țara noastră, în acest week-end alte echipaje românești participante la diverse competiții obținând performanțe remarcabile: medalie de aur la Campionatul European under 23, în proba de bob două persoane masculin, prin Mihai Tentea și Ciprian Daroczi; locul 6 la Cupa Mondială seniori, în proba de bob două persoane feminin, prin Andreea Grecu și Teodora Vlad; medalie de bronz la Cupa Europei seniori, în proba de bob două persoane masculin, prin Mihai Tentea și Ciprian Daroczi, competiții desfășurate în Germania, Elveția și Letonia.
Se cuvine subliniată și performanța Teodorei Vlad, de asemenea din Brebu, care s-a clasat pe locul al șaselea la Cupa MOndială de seniori de la St. Moritz - Elveția, în proba de bob două persoane feminin, alături de colega ei Andreea Grecu.

3377 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3004 vizualizari
17 feb. 2019 12:19

Aiko Câmpina s-a întors cu 17 medalii de la Cupa Dojo, la arte marțiale

În Sala Apollo din București a avut loc sâmbătă, 16 februarie, Cupa Dojo, la arte marțiale, prima competiție din anul 2019 pentru sportivii de la CS Aiko Câmpina, antrenați de Gabriel Timofte. Sportivii câmpineni s-au întors de la București cu o salbă de 17 medalii - 9 de aur, 7 de argint și una de bronz.

5230 vizualizari
01 feb. 2019 20:14

Andreea Lungu și Marius Vasile (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), din nou pe prima treaptă a podiumului

În zilele de 1 și 2 februarie, la București, în sala "Lia Manoliu" are loc prima etapă a Campionatului Național de Atletism în Sală pentru juniori II și III. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina au avut o comportare meritorie, cele mai bune performanțe fiind înregistrate de Andreea Lungu și Marius Vasile, care au urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Alte stiri recente

1830 vizualizari
19 feb. 2019 11:30

Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi, acasă, la Câmpina. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie 2019

Trupul neînsuflețit al lui Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi la Câmpina și va fi depus la domiciliul fostului mare sportiv și om de fotbal. Familia anunță că toți cei care doresc să își ia rămas bun de la Dan Chițu o pot face începând din această după-amiază, la casa de pe Strada Ion Heliade Rădulescu din Cartierul Muscel. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie. Slujba religioasă se va desfășura la Biserica "Sfinții Voievozi" (de la lac), iar la ora 12.00 cortegiul funerar va pleca de la biserică spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița.

7034 vizualizari
18 feb. 2019 21:50

A încetat din viață Dan Ștefan Chițu, maestru emerit al sportului, multiplu campion național și balcanic la motocros

2 comentarii

UPDATE - Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi, acasă, la Câmpina. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie 2019

O seară tristă pentru sport, o seară tristă pentru Câmpina. Ne-a părăsit pentru totdeauna Dan Ștefan Chițu, unul dintre marii campioni ai României la motocros, maestru emerit al sportului, fost antrenor al lotului național de motocros și, mai târziu, patron al echipei de fotbal Poiana Câmpina. Dan Chițu a încetat din viață în această seară, după o grea suferință. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!