Medalie de bronz pentru tânărul sportiv din Brebu, Flavius Crăciun, la Cupa Mondială de sanie

Sport (Categoria articolului)

La Wirtemberg, în Germania, are loc în aceste zile Campionatul Mondial de Sanie. La categoria sub 23 de ani, România a câștigat o medalie de bronz la dublu masculin, unul dintre cei doi membri ai echipajului fiind tânărul Flavius Crăciun, din Brebu, de la doi pași de Câmpina, sportiv legitimat în prezent la CSO Sinaia.

Alături de coechipierul său, Marian Gîtlan, Flavius Crăciun a obținut medalie de bronz la Cupa Mondială de Sanie, la categoria sub 23 de ani, echipajul românesc fiind devansat de echipaje din Rusia și Italia.
Această medalie vine într-un context ce pare favorabil pentru sporturile de iarnă din țara noastră, în acest week-end alte echipaje românești participante la diverse competiții obținând performanțe remarcabile: medalie de aur la Campionatul European under 23, în proba de bob două persoane masculin, prin Mihai Tentea și Ciprian Daroczi; locul 6 la Cupa Mondială seniori, în proba de bob două persoane feminin, prin Andreea Grecu și Teodora Vlad; medalie de bronz la Cupa Europei seniori, în proba de bob două persoane masculin, prin Mihai Tentea și Ciprian Daroczi, competiții desfășurate în Germania, Elveția și Letonia.
Se cuvine subliniată și performanța Teodorei Vlad, de asemenea din Brebu, care s-a clasat pe locul al șaselea la Cupa MOndială de seniori de la St. Moritz - Elveția, în proba de bob două persoane feminin, alături de colega ei Andreea Grecu.

3499 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3231 vizualizari
21 apr. 2019 12:51

Liga A Prahova, etapa a 23-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 23-a din Liga A Prahova cu partida de la Boldești, dintre Petrolistul și CS Cornu. Cele mai multe meciuri s-au disputat sâmbătă după-amiază, runda încheindu-se duminică. Gazdele s-au impus doar în două partide, la Păulești și Brebu, într-o etapă în care s-au marcat 21 de goluri. Iată rezultatele complete și clasamentul la zi:

2214 vizualizari
18 apr. 2019 19:14

Liga A Prahova, etapa a 23-a. Avancronici și delegări

După partidele din optimile de finală ale fazei județene din Cupa României, Liga A revine cu meciurile etapei a 23-a. Iată programul etapei cu scurte avancronici și cu delegările arbitrilor și observatorilor:

Alte stiri recente

509 vizualizari
22 apr. 2019 09:13

Școala Centrală Câmpina, locul I la faza naționala a concursului "Made for Europa", un fel de olimpiadă a proiectelor finanțate prin programe europene

Am scris despre proiectul Școlii Centrale Câmpina atunci când echipa de proiect a câștigat faza județeană a concursului național "Made for Europa" și s-a calificat la faza națională. Ei bine, avem bucuria să vă anunțăm că la etapa națională, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 aprilie 2019, Școala Centrală a obținut locul I. 

549 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

1 comentarii

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".