Medalie de bronz pentru tânărul sportiv din Brebu, Flavius Crăciun, la Cupa Mondială de sanie

Sport (Categoria articolului)

La Wirtemberg, în Germania, are loc în aceste zile Campionatul Mondial de Sanie. La categoria sub 23 de ani, România a câștigat o medalie de bronz la dublu masculin, unul dintre cei doi membri ai echipajului fiind tânărul Flavius Crăciun, din Brebu, de la doi pași de Câmpina, sportiv legitimat în prezent la CSO Sinaia.

Alături de coechipierul său, Marian Gîtlan, Flavius Crăciun a obținut medalie de bronz la Cupa Mondială de Sanie, la categoria sub 23 de ani, echipajul românesc fiind devansat de echipaje din Rusia și Italia.
Această medalie vine într-un context ce pare favorabil pentru sporturile de iarnă din țara noastră, în acest week-end alte echipaje românești participante la diverse competiții obținând performanțe remarcabile: medalie de aur la Campionatul European under 23, în proba de bob două persoane masculin, prin Mihai Tentea și Ciprian Daroczi; locul 6 la Cupa Mondială seniori, în proba de bob două persoane feminin, prin Andreea Grecu și Teodora Vlad; medalie de bronz la Cupa Europei seniori, în proba de bob două persoane masculin, prin Mihai Tentea și Ciprian Daroczi, competiții desfășurate în Germania, Elveția și Letonia.
Se cuvine subliniată și performanța Teodorei Vlad, de asemenea din Brebu, care s-a clasat pe locul al șaselea la Cupa MOndială de seniori de la St. Moritz - Elveția, în proba de bob două persoane feminin, alături de colega ei Andreea Grecu.

3621 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3184 vizualizari
14 iul. 2019 22:08

Performanțe de excepție pentru atletismul câmpinean: Andreea Lungu, campioană balcanică la disc, Marius Vasile, vicecampion balcanic la greutate

1 comentarii

La Istanbul a avut loc duminică, 14 iulie 2019, Campionatul Balcanic de Atletism pentru Cadeți, competiție la care din delegația României au făcut parte și câmpinenii Andreea Lungu, care a concurat în proba de aruncarea discului și Marius Vasile, care s-a aliniat la startul probelor de aruncarea greutății și aruncarea discului, însoțiți de antrenorul Nicolae Pavel.

2578 vizualizari
09 iul. 2019 20:21

Atleții Andreea Lungu, Marius Vasile și antrenorul Nicolae Pavel vor participa la Jocurile Balcanice pentru Cadeți, de la Istanbul

Duminică, 14 iulie, la Istanbul au loc Jocurile Balcanice la atletism pentru cadeți, competiție la care federația de specialitate din țara noastră a decis să trimită 34 de sportivi și 12 antrenori și oficiali. Pe lista delegației române se numără și doi sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, Andreea Lungu și Marius Vasile, precum și antrenorul Nicolae Pavel.

Alte stiri recente

2029 vizualizari
17 iul. 2019 17:36

Accident la Câmpina. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni pe Strada B.P. Hasdeu

Miercuri după-amiază, pe Strada B.P. Hasdeu din municipiul Câmpina a avut loc un accident de circulație, în urma căruia o femeie, în vârstă de 30 de ani, a ajuns la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal.

1373 vizualizari
17 iul. 2019 12:47

”Câmpina, oraș fericit”, un proiect al Fundației Zamolxes, dedicat implicării civice a locuitorilor

Implicarea civică a locuitorilor municipiului Câmpina în rezolvarea problemelor comunității este o temă importantă, dar greu de pus în practică. În teorie, totul funcționează, dar lucrurile se complică în momentul în care se încearcă punerea în aplicare a teoriei. Cel mai nou proiect al cărui scop este atragerea oamenilor spre problemele comunității și găsirea de soluții pentru rezolvarea lor aparține Fundației ”Zamolxes” și a demarat luni, 15 iulie, printr-o primă întâlnire, moderată de Florin Predescu, președintele fundației.