Aproape 250 de participanți la prima ediție a Royal Race, de la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Asociația Young Motivation continuă tradiția prestigioasei întreceri Câmpina Open MTB, preluând ideea acestei competiții de ciclism montan, cu o importantă componentă caritabilă, fondurile strânse urmând a fi folosite pentru grupuri de copii și tineri, inclusiv ajutorarea comunității de copii cu tulburări din spectrul autist, dar și cursuri de orientare în carieră și dezvoltare personală pentru copii și tineri. Așa s-a născut Royal Race Câmpina, iar sâmbătă, 10 octombrie 2020, a avut loc prima ediție, CâmpinaTV.ro fiind partener media al evenimentului.

La această primă ediție s-au înscris aproximativ 250 de participanți, dintre care 51 de copii. Din păcate, vremea nu a fost de partea participanților, ploaia îngreunând competiția și forțându-i pe organizatori să mai scurteze traseele pregătite. Astfel, în cele din urmă, traseul copiilor a măsurat 7 km, traseul mediu - 19 km , iar traseul lung - 34 km. De asemenea, pentru a evita aglomerația pe traseu și a preveni accidentările, s-a decis plecarea individuală a concurenților pe traseu, așa cum se întâmplă în marile circuite de ciclism, în proba de contratimp individual.
În curând vă vom oferi și rezultatele competiției, precum și imagini de la premiere.

4592 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1819 vizualizari
20 oct. 2020 08:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1147 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.