Liga A Prahova. Teleajen Văleni - Triumf Poiana Câmpina 4-0

Sport (Categoria articolului)

Prima deplasare a anului 2023 a adus cel mai sever eșec pentru echipa din Poiana Câmpina, 0-4, în fața formației Teleajen Văleni.

Gazdele au început foarte bine partida, conducând încă de la pauză cu 3-0. Golul care a stabilit scorul final a venit chiar la ultima fază a meciului. Poienarii au avut o evoluție modestă, fără mari veleități ofensive, dar și fără noroc.
Valentin Bunea a trimis în teren pentru Triumf Poiana Câmpina următorul ”11”: Stroie (46 Stoica) - Țurlea (13 D. Marin), A. Stan, G. Radu, Georgescu, Burchi, Bunea, Tăndălache (79 I. Vintilă), Scumpu, R. Alexe (73 Țol), I. Alexe. 
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Unirea Urlați.
Rezultatele acestei etape - aici.

2552 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

237 vizualizari
23 mar. 2023 19:53

Liga A Prahova, etapa a 21-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile contând pentru etapa a 21-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

1206 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

Alte stiri recente

119 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

106 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.