Cele cinci eleve de 10 ale Câmpinei au fost premiate de administrația locală

Social (Categoria articolului)

Cele patru absolvente cu nota 10 la examenul de Bacalaureat și eleva de 10 de la Evaluarea Națională au fost premiate miercuri de administrația locală. Este vorba de Mara Merca, Ilinca Șandru, Teodora Pință, Diana Constantin - pentru media de 10 de la Bacalaureat și Eva Duță - pentru media de 10 de la Evaluarea Națională. Cele patru absolvente vor urma facultăți la Londra (științe politice - Mara Merca), Manchester (inteligență artificială - Diana Constantin, care este deja plecată în Anglia, fiind reprezentată de mama ei și fosta ei dirigintă din liceu, profesor Natalia Constantin), Teodora Pință (medicină), Ilinca Șandru (automatizări). Cea de-a cincea elevă de 10 a Câmpinei, Eva Duță, a fost șefă de promoție la Școala Gimnazială Centrală și acum este elevă la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu, la clasa de matematică - informatică intensiv, dirigintă fiindu-i chiar Natalia Constantin.

Măsurile impuse de pandemia de coronavirus au produs o mare nedreptate acestor copii. În loc să fie premiați pe scena Festivalului ”Serbările Toamnei”, în fața unui întreg oraș, sau măcar într-un cadru mai festiv, în prezența mai multor colegi și invitați, cei mai merituoși elevi ai Câmpinei din anul 2020 au trebuit să accepte o ceremonie simplă, cu măști pe fețe, cu respectarea distanțării sociale... Pe holul de onoare al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, fetele de 10 au ascultat discursul primarului Horia Tiseanu, care la final le-a înmânat o diplomă de merit și un plic cu suma de 500 lei. Este de apreciat demersul administrației locale, dar parcă, totuși, este mult prea puțin față de performanța acestor copii!

2344 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andi. M 17.09.2020 00:22 Felicitari tinerelor eleve pentru rezultatele obtinute, ceea ce nu pot sa spun despre administratia locala.. De ce? Cu ceva ani in urma au mai fost elevi de 10, dar nu au primit nici un fel de recompensa.. Ca boicoit, elevele trebuiau sa urmeze exemplul tinerei din Timimisoara, si sa refuze recompensele. CORUPTII sunt in campanie electorala!

Social

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1819 vizualizari
20 oct. 2020 08:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1147 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.