La Câmpina, încep "spargerile" de primăvară pe carosabil și trotuare

Actualitate (Categoria articolului)

Va trebui să vă înarmați cu multă răbdare pentru perioada următoare, deoarece pe cinci străzi din municipiu vor fi reluate lucrările de reabilitare a conductelor de apă. Este vorba despre Bulevardul Nicolae Bălcescu, Calea Doftanei, Strada Bobâlna, Strada Fabricii și Strada Târgu Mureș. Potrivit comunicatului remis de Primăria Câmpina, se vor executa spargeri în carosabil și pe trotuare, iar termenul limită al acestor lucrări este 31 martie 2016.

Lucrările fac parte din proiectul "Reabilitare conductă de aducțiune, conductă de transport și rețele de distribuție apă potabilă".
"Prin reabilitarea acestor conducte din sistemul de alimentare cu apă se va îmbunătăți calitatea apei potabile furnizată populației, se va asigura alimentarea continuă și se vor reduce pierderile din rețea. Ne cerem scuze cetățenilor și participanților la trafic pentru disconfortul creat și vom face tot ce este necesar pentru limitarea efectelor nedorite și pentru finalizarea lucrărilor la termenul propus", se precizează în comunicatul Primăriei Câmpina.

5097 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

3984 vizualizari
05 iul. 2020 18:06

Accident la ieșirea din Câmpina spre DN1. Două persoane, între care un copil de șase ani, au ajuns la spital

1 comentarii

Un accident de circulație a avut loc duminică după-amiază la ieșirea din Câmpina spre DN1, la km 94+700, pe raza comunei Cornu. Din informațiile furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, un bărbat de 63 de ani, care se deplasa dinspre Câmpina către DN 1, cu intenția de a vira la stânga, către Ploiești, posibil pe fondul neacordării priorității de trecere, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, care circula pe sensul Ploiești - Brașov.

4701 vizualizari
05 iul. 2020 17:35

Accident pe DN1, la Băicoi. Un autoturism a intrat într-un stâlp, alte două vehicule s-au ciocnit în spatele său

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: ”Din primele verificări, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism din direcția Brașov către București, posibil pe fondul oboselii la volan, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice. Conducătorul auto a fost transportat la spital. În aceeași zonă, pe sensul de mers menționat, un conducător auto de 62 de ani, pe fondul neatenției, a lovit din spate un auto condus de o femeie, care circula în  fața sa, acesta fiind proiectat într-un alt autovehicul care se deplasa cu viteză redusă. În urma evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a fost transportată la spital. Cei trei conducători auto implicați în coliziunea față-spate au avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest”.
Pe DN1, la km 72, pe raza localității Băicoi, a avut loc duminică după-amiază un accident de circulație în care au fost implicate nu mai puțin de trei autoturisme.

Alte stiri recente

1562 vizualizari
06 iul. 2020 22:17

Diana Constantin, eleva de 10 la Bacalaureat: ”Visez la o carieră în cercetare, în domeniul inteligenței artificiale”

După soluționarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se mândrește cu o nouă elevă cu media 10 - Diana Constantin, absolventă a clasei a XII-a B, profilul Matematică - Informatică, diriginte profesor Natalia Constantin. Este a patra elevă a acestei promoții din cel mai titrat liceu câmpinean, dar și din întreg orașul, care promovează examenul de Bacalaureat cu media 10.

1886 vizualizari
06 iul. 2020 10:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 6 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.