11 medali pentru atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina la Cupa "Podul Înalt", de la Vaslui

Sport (Categoria articolului)

Ediția a doua a Cupei "Podul Înalt" la atletism - aruncări a avut loc duminică, 11 noiembrie și s-a bucurat de o participare importantă de la multe cluburi din țară. Zece sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, în frunte cu antrenorul-coordonator al secției, Mihaela Marin, au fost prezenți la competiția de la Vaslui, unde au obținut nu mai puțin de 11 medalii - două de aur, șapte de argint și două de bronz.

Competiția a fost organizată de Clubul Viitorul Vaslui, în parteneriat cu Federația Română de Atletism și a fost ultima competiție importantă în aer liber din anul 2018.
Iată și rezultatele obținute de atleții câmpineni:
Locul 1
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), juniori II, aruncarea greutății, 11,50m
Sebastian Oprea (antrenor Nicolae Pavel), juniori I, aruncarea discului, 38,00m
Locul 2
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), juniori II, aruncarea discului, 44,46m
Mihaela Ciușdel (antrenor Mihaela Marin), juniori III, aruncarea greutății, 9,93m
Denisa Lepuș (antrenor Nicolae Pavel), copii I, aruncarea suliței, 30,12m
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel), copii I, aruncarea greutății, 11,14m
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), juniori II, aruncarea greutății, 17,13m
Marius Vasile (anrenor Nicolae Pavel), juniori II, aruncarea discului, 45,00m
Teodor Enache (antrenor Mihaela Marin), juniori III, aruncarea suliței, 45,43m
Locul 3
Mihaela Ciușdel (antrenor Mihaela Marin), juniori III, aruncarea suliței, 23,66m
Ciprian Costache (anrenor Mihaela Marin), juniori III, aruncarea suliței, 45,00m.

De asemenea, sportivii câmpineni au mai avut și alte rezultate meritorii:
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) - locul 4, copii I, aruncarea discului, 21,36m
Denisa Lepuș (antrenor Nicolae Pavel) - locul 6, copii I, aruncarea greutății, 10,80m
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul 4, juniori III, aruncarea greutății, 12,03m
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - juniori III, locul 4, aruncarea discului, 38,74m; locul 5, aruncarea greutății, 10,96m
Nicușor Opriș (antrenor Nicolae Pavel) - juniori II, locul 4, aruncarea discului, 38,77m; locul 6, aruncarea greutății, 11,77m.

4267 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2248 vizualizari
19 aug. 2019 20:03

Președintele CS Câmpina răspunde acuzațiilor privind activitatea clubului și neregulile de la bazinul de înot. Citiți și vă minunați!

3 comentarii

În ședința Consilului Local Câmpina din 25 iulie 2019, consilierul local Monica Clinciu și-a anunțat demisia din Comitetul Director al Clubului Sportiv Câmpina, lansând o serie de acuzații foarte dure la adresa conducerii clubului. Unele dintre problemele semnalate de Monica Clinciu erau deja cunoscute, inclusiv noi am scris de nenumărate ori despre unele dintre ele, dar administrația locală nu a reacționat niciodată în mod concret. După 25 de zile de la acea ședință, a reacționat și conducerea CS Câmpina, prin președintele Adrian Stoican, care ne-a transmis un comunicat de presă cu punctul său de vedere.

1676 vizualizari
19 aug. 2019 18:46

Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

Sezonul fotbalistic 2018-2019 a fost o mare dezamăgire pe plan local și asta deoarece clubul municipalității - CS Câmpina - nu a fost înscris în campionat din cauza litigiilor cu HM Junior și cu Asociația Județeană de Fotbal Prahova. O mare dezamăgire în primul rând pentru copiii înscriși la secția de fotbal a clubului, ei fiind nevoiți doar să se antreneze și să dispute câteva partide amicale, fără să participe, însă, la vreo competiție oficială. Ei bine, se pare că situația nu se va schimba nici de acum înainte. Luni, 19 august 2019, la sediul AJF Prahova a avut loc ședința pentru organizarea noului sezon la nivelul campionatelor de juniori...

Alte stiri recente

232 vizualizari
20 aug. 2019 12:47

Peste 2 milioane de euro, valoarea echipamentelor medicale achiziționate în 2019 de Spitalul Municipal Câmpina

Din punct de vedere al investițiilor în dotarea cu aparatură medicală, 2019 este un an foarte bun pentru Spitalul Municipal Câmpina. Potrivit managerului Călin Tiu, până acum, din veniturile proprii ale spitalului, au fost achiziționate echipamente medicale extrem de necesare, la toate secțiile, în valoare de aproximativ 1 milion euro. De asemenea, este în curs de derulare achiziția altor echipamente printr-un program al Ministerului Sănătății, cu cofinanțare de 10% de la bugetul local.

312 vizualizari
20 aug. 2019 09:38

Parcul de la Soldat (rămas fără Soldat) încă nu e gata pentru efectuarea recepției tehnice

482 de zile au trecut de când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Parcului de la Soldat, rămas între timp și fără... Soldat. Lucrarea ar fi trebuit să fie finalizată în termen de 120 de zile și probabil că va rămâne un exemplu negativ de referință pentru investițiile din Câmpina. Luni, 19 august, în Parcul de la Soldat nu era nici picior de muncitor, asta în condițiile în care mai sunt unele lucruri de făcut, iar recepția lucrării evident că nu a fost realizată.