Performanță excepțională la Mondialul din Kenya pentru atletismul câmpinean. Andreea Lungu - locul 10 în lume la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

Andreea Lungu a obținut în Kenya, la Campionatul Mondial under 20, cea mai bună performanță înregistrată vreodată de atletismul câmpinean la un asemenea nivel - locul 10 în proba de aruncarea discului.

Andreea Lungu - antrenată de Mihaela Marin și legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina - a concurat ieri după-amiază în proba de aruncarea discului. Chiar dacă pornea având ca cea mai bună performanță a sa o aruncare cu care se situa în a doua parte a tabloului de concurs, Andreea Lungu a reușit din a doua încercare o aruncare de 46,73, cu care s-a clasat la finalul competiției pe un extraordinar loc 10.
Se cuvin felicitări adresate sportivei Andreea Lungu, antrenoarei Mihaela Marin și merită amintit că dacă Andreea Lungu ar fi reușit să-și egaleze cea mai bună performanță personală (51,09m) s-ar fi bătut pentru un loc pe podium la Mondialele din Kenya.

2685 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2012 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

2667 vizualizari
01 dec. 2021 21:48

Secția de fotbal de la CS Câmpina ar trebui să facă pasul următor, spre o reală performanță

1 comentarii

La cinci ani de la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, secția cu cele mai bune și mai vizibile rezultate este cea de fotbal. Sute de copii au trecut în cei cinci ani prin această secție și, probabil, că după cei cinci ani, ar fi momentul să se facă pasul spre nivelul următor.

Alte stiri recente

61 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

791 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.