Performanță excepțională la Mondialul din Kenya pentru atletismul câmpinean. Andreea Lungu - locul 10 în lume la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

Andreea Lungu a obținut în Kenya, la Campionatul Mondial under 20, cea mai bună performanță înregistrată vreodată de atletismul câmpinean la un asemenea nivel - locul 10 în proba de aruncarea discului.

Andreea Lungu - antrenată de Mihaela Marin și legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina - a concurat ieri după-amiază în proba de aruncarea discului. Chiar dacă pornea având ca cea mai bună performanță a sa o aruncare cu care se situa în a doua parte a tabloului de concurs, Andreea Lungu a reușit din a doua încercare o aruncare de 46,73, cu care s-a clasat la finalul competiției pe un extraordinar loc 10.
Se cuvin felicitări adresate sportivei Andreea Lungu, antrenoarei Mihaela Marin și merită amintit că dacă Andreea Lungu ar fi reușit să-și egaleze cea mai bună performanță personală (51,09m) s-ar fi bătut pentru un loc pe podium la Mondialele din Kenya.

3059 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

871 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1659 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.

Alte stiri recente

1365 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1747 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.