Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

Actualitate (Categoria articolului)

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

În conferința de presă desfășurată la Ploiești, la sediul Consiliului Județean, cei doi au vorbit despre proiectele de investiții pe care Primăria Câmpina le derulează în parteneriat sau cu sprijinul CJ Prahova. Răspunzând la o întrebare adresată de presă, Alin Moldoveanu a confirmat revenirea în PNL: "Sunt bucuros că am revenit în PNL. Mă gândesc, ce ar fi însemnat dacă eram de la început în PNL, câte proiecte s-ar fi derulat pentru Câmpina cu sprijin din partea PNL?! Mulțumesc echipei din PNL că și-a deschis brațele către mine. Oricum, sufletul meu a fost tot în PNL, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat și ne-am despărțit o perioadă". 
La rândul său, Iulian Dumitrescu a spus: "Pentru mine, pentru noi, este o plăcere și o bucurie faptul că Alin Moldoveanu a revenit în PNL. De acum înainte o să participe la ședințele Biroului Politic Județean. Sper să facem tot ce ne-am propus împreună pentru Câmpina, pentru Prahova".
Vă reamintim că Alin Moldoveanu a fost membru PNL până în 2020, când a candidat independent la alegerile locale.

Referitor la proiectele de investiții derulate în Câmpina cu sprijinul Consiliului Județean, s-a vorbit în special despre pasajul subteran și centura orașului. "Cu pasajul suntem în stadiul de elaborare a proiectului cu detalii de execuție. Așteptăm să apară Ghidul de finanțare și să depunem imediat proiectul. Sunt eligibili cei care au făcut și documentația cu fonduri europene, așa cum este cazul nostru și suntem singurii din ADR Sud-Muntenia în această situație. Ghidul va trebui să apară până la sfârșitul anului. Vor urma evaluarea, contractarea, licitația și estimez că lucrările efective vor demara la începutul anului 2025", a afirmat Alin Moldoveanu. 
În privința centurii de est a Câmpinei, Iulian Dumitrescu a spus că este finalizat studiul de fezabilitate, iar în luna iulie va fi scoasă la licitație executarea lucrării. Alin Moldoveanu a afirmat, la rândul său, că: "Această centură este imperios necesară și nu doar pentru devierea traficului greu, ci și din alte motive. În zona în care se va construi centura, Câmpina are multe terenuri unde pot veni mulți investitori. Este foarte bine ca acolo unde este centura să se dezvolte noi businessuri. Impactul economic al centurii este foarte important!"
S-a mai vorbit despre proiectul HidroPrahova cu fonduri europene, prin care va fi extinsă canalizarea și va fi schimbată conducta de apă pe 178 de străzi din Câmpina; despre asfaltarea unor străzi prin parteneriatul cu CJ; proiectele care au obținut finanțare prin Programul "Anghel Saligny"; consolidarea străzilor afectate de alunecări de teren.

(Sursă foto - Observatorulph.ro)

3472 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • FLOREA CONSTANTIN 08.06.2023 22:09 Cred că începe declinul. Intrând iar în mocirlă .vom vedea aș vrea să greșesc.
  • Misu 09.06.2023 11:37 Un fleac. V-am ciuruit (par ca zic cei doi). Ce mult seamana aceasta revenire cu cea a Elenei Basescu (zisa EBA)!
  • Gheorghe Radu 12.06.2023 13:45 Centura da, pasajul nu. Si ce e mai important, din 90' sunt votantul PNL. Nu mai sunt, cauza fiind mai sus...

Actualitate

1412 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

2041 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari, depistați de polițiștii câmpineni după ce au făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

34 vizualizari
24 sept. 2023 22:59

Cornel Brătilă - ”Forever Young”, în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

”Forever Young” a fost unul dintre cele mai frumoase momente muzicale din cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor. Un moment susținut chiar de un câmpinean - Cornel Brătilă, evenimentul fiind propus și coorganizat de Fundația pentru Tineret ”Zamolxes”, condusă de Florin Predescu, una asociațiile care s-a implicat cel mai mult în acest festival.

195 vizualizari
24 sept. 2023 22:45

Sute de spectatori au cântat și dansat alături de Alin Oprea și formația Talisman, în centrul Câmpinei

Cei mai mulți spectatori dintre toate evenimentele organizate până acum în cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor au fost vineri, 22 septembrie, în Parcul Regele Mihai I, la concertul susținut de Alin Oprea și formația Talisman.