CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

- Sport -

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

Câmpina are de câțiva ani o problemă pe care nimeni nu pare dispus să o rezolve. Sportivii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să caute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

Acum, la finalul acestui an, Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrtai” Câmpina, urmând a-și continua activitatea la CSM Brașov.
Andreea Lungu, aruncătoare de disc și greutate, este de departe cea mai valoroasă atletă din întrega existență a CSS-ului câmpinean. Palmaresul său este realmente impresionant - 84 de medalii naționale și internaționale, dintre care 35 de aur, 36 de argint și 13 de bronz. Andreea a fost descoperită în curtea școlii gimnaziale din Poiana Câmpina în clasa a IV-a și de când a fost selecționată a știut că vrea să facă performanță și chiar a reușit. Bornele importante ale carierei sale internaționale sunt locul 10 la Campionatul Mondial de Juniori Kenya 2021, două participări la Campionatul European de juniori în 2018 și 2021, două participări la Festivalul Olimpic al Tineretului European Gyor 2017 și Baku 2019, unde a obținut de fiecare dată un onorabil loc 5, cinci participări consecutive la Balcaniadele de juniori și seniori, unde a obținut medaliie de aur în 2019, medalie de argint în 2018, două medalii de argint la juniori și seniori în 2020, locul 4 în 2021; a participat la două ediții ale Ligii Europa la seniori și la Cupa Europei la aruncări, este deținătoare a recordului național la aruncarea discului la categoria juniori III, componentă de cinci ani a lotului național olimpic de juniori. Andreea a ales să meargă mai departe, alături de antrenoarea sa, Mihaela Marin, la CSM Brașov, club care o susține în realizarea de noi performanțe în drumul său spre visul oricărui sportiv - Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Este o atletă, dar și o elevă model, extrem de perseverentă și talentată, susținută întotdeauna de familia sa. Acum, Andreea este studentă a Universității de Educație Fizică și Sporturi Montane de la Brașov.
Marius Vasile se aliniază în fruntea celor mai buni aruncători ai CSS-ului câmpinean. Are în palmares 58 de medalii, dintre care 27 de aur, 19 de argint și 12 de bronz. A fost descoperit de Nicolae Pavel în curtea școlii gimnaziale din Nistorești, când era în clasa a V-a, iar încă de la prima sa participare la un concurs a ocupat poziția pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, dominând ani la rând clasamentul la juniori în probele de aruncarea greutății și aruncarea discului. Dincolo de zestrea impresionantă de medalii, Marius Vasile mai are în palmares: participarea la două ediții ale Festivalului Olimpic al Tineretului European la Gyor 2017 și Baku 2019, participarea la Campionatul European de juniori în 2018, participarea la cinci ediții ale Balcaniadelor de juniori, unde a obținut două medalii de bronz în 2018, medalii de argint în 2019 și 2020 și două locuri 4 în 2021, a fost medaliat la Campionatele Internaționale de Atletism ale României 2021, dar și la o serie de meciuri internaționale; deținător al recordului național la aruncarea greutății la juniori III, component în ultimii cinci ani al lotului național olimpic de juniori. Marius Vasile este un exemplu de forță și de execuție tehnică impecabilă, atlet extrem de talentat, luptând de fiecare dată în competițiile internaționle cu marii aruncători ai Europei de la categoria sa. Ca și Andreea, Marius Vasile a ales să continue la CSM Brașov, tot sub coordonarea antrenoarei Mihaela Marin, urmând să performeze pentru acest club la categoriile tineret și seniori.
”Le mulțumesc pentru întreaga activitate și dăruire față de CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, pentru plusul de valoare pe care ni le-au adus în acești ani, pentru experiența pe care am câștigat-o alături de ei, emoțiile trăite împreună și satisfacțiile uriașe. Au crescut alături de noi, asemeni propriilor noștri copii, s-au maturizat și suntem mândri de ei!”, ne-a declarat Miheala Marin, antrenorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenoarea celor doi sportivi și la clubul câmpinean, dar și în continuare, la CSM Brașov.


08 Dec 2021 22:58 4253 vizualizari


Comentarii


  • 09.12.2021 00:03 Leuț de plus Orașul merita o baza sportiva sa inmagazineze mai multe ramuri. Sportul este sănătate si... dezvoltare personala. Eu cred ca actualul primar dorește sa facă ceva pe termen lung dar cum sunt contre in CL slabe sanse.
343 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
484 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
515 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
763 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV