Incendiu la un apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, incendiul se manifesta în bucătăria unui apartament. Au ars bunuri de uz casnic. Ca urmare a incendiului, casa scării a fost inundată cu fum. Salvatorii au evacuat 8 persoane (7 adulți și 1 minor).  În urma evaluării medicale, o femeie în vârstă de 20 ani a fost transportată la spital, fiind intoxicată cu fum.

Sâmbătă, 6 august 2022, cu puțin timp înaintea prânzului, pe Strada Toma Ionescu din Câmpina și-au făcut apariția mai multe mașini de intervenție ale ISU - o autospecială de stingere a pompierilor și mai multe ambulanțe.

Din primele informații, a luat foc un apartament de la etajul al doilea al unui bloc, aflat pe Bulevardul Carol I, deasupra unei agenții de pariuri sportive, chiar la intrarea pe Strada Toma Ionescu, dar încă nu se știu prea multe detalii, intervenția fiind în plină desfășurare.
ISU Prahova a deplasat la locul intervenției două autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Vom reveni.

(Sursa video - Adrian Popescu)

7812 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

232 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1374 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

Alte stiri recente

4680 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1075 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.