Incendiu la un apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, incendiul se manifesta în bucătăria unui apartament. Au ars bunuri de uz casnic. Ca urmare a incendiului, casa scării a fost inundată cu fum. Salvatorii au evacuat 8 persoane (7 adulți și 1 minor).  În urma evaluării medicale, o femeie în vârstă de 20 ani a fost transportată la spital, fiind intoxicată cu fum.

Sâmbătă, 6 august 2022, cu puțin timp înaintea prânzului, pe Strada Toma Ionescu din Câmpina și-au făcut apariția mai multe mașini de intervenție ale ISU - o autospecială de stingere a pompierilor și mai multe ambulanțe.

Din primele informații, a luat foc un apartament de la etajul al doilea al unui bloc, aflat pe Bulevardul Carol I, deasupra unei agenții de pariuri sportive, chiar la intrarea pe Strada Toma Ionescu, dar încă nu se știu prea multe detalii, intervenția fiind în plină desfășurare.
ISU Prahova a deplasat la locul intervenției două autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Vom reveni.

(Sursa video - Adrian Popescu)

7272 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2202 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.