La Câmpina, prima ediție a Cupei "1 Decembrie" la minihandbal s-a bucurat de mare succes

Sport (Categoria articolului)

De foarte multă vreme, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina nu a mai fost atât de plină de spectatori, la o competiție sportivă. S-a întâmplat la prima ediție a Cupei "1 Decembrie" la minihandbal, organizată de CS Câmpina. Zeci de părinți sau rude ale micuțelor handbaliste de la cele patru echipe participante au umplut sala, ceea ce poate ar trebui să dea de gândit celor care se ocupă de sportul din Câmpina.

La startul competiției s-au aflat patru echipe - HC Activ Plopeni, CSM Ploiești, CS Academia Junior Ploiești și CS Câmpina, iar la festivitatea de deschidere s-a intonat Imnul Național, singura oficialitate prezentă fiind consilierul local Monica Clinciu. Pentru micuțele handbaliste de la clubul câmpinean, pregătite de Daniel Vasile, a fost prima competiție și, chiar dacă nu s-au contabilizat golurile, toți cei prezenți s-au bucurat de fiecare reușită a fetelor de pe teren. La final, fiecare echipă a primit o diplomă și un trofeu, iar fiecare jucătoare a primit un cadou (constând din dulciuri). A fost cu siguranță o reușită, ceea ce poate ar trebui să îi facă pe cei care răspund de sportul câmpinean să aloce mai multe resurse pentru sporturile de echipă, care, iată, pot readuce lumea în sălile de sport din Câmpina.

Mihaela Tivadar, surpriza de la festivitatea de premiere
La festivitatea de premiere de la finalul competiției, toți participanții au avut o surpriză - Mihaela Tivadar, fostă componentă a echipei Naționale a României a fost prezentă la Câmpina. În vârsta de 36 de ani, Mihaela Tivadar a jucat 102 meciuri pentru Națională, cea mai importantă performanță fiind argintul de la Mondialele din Rusia, din anul 2005. Mai trebuie precizat că, fiind vorba de o competiție amicală, nu s-a ținut cont de numărul golurilor marcate și de rezultate, importantă fiind participarea, mișcarea și faptul că micuțele handbaliste au șansa să simtă ce înseamnă o competiție. Bineînțeles, Mihaela Tivadar a acceptat să se fotografieze cu toată lumea care a dorit, fiind foarte bucuroasă că publicul a recunoscut-o și că mulți câmpineni au fost încântanți de prezența ei la sala de sport de la "Grigorescu".

4126 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1855 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2169 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

845 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

169 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.