CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Strada Bobâlna din Câmpina se închide cinci zile pentru lucrările de modernizare

- Actualitate -

Strada Bobâlna din Câmpina se închide cinci zile pentru lucrările de modernizare

Primăria Câmpina a anunțat astăzi închiderea Străzii Bobâlna, în perioada 1- 6 aprilie, pentru desfășurarea lucrărilor de reparații și modernizare.

Măsura interzicerii traficului auto s-a luat la solicitarea constructorului și se aplică doar pentru sectorul din Strada Bobâlna cuprins între intersecțiile cu străzile B.P. Hasdeu și Vasile Lucaci. 
Lucrarea de modernizare a Străzii Bobâlna a început anul trecut, în noiembrie. Este executată de societatea SCDA Infrastructură SRL București și costă 2,2 milioane lei fără TVA. Se reabilitează trotuarele și carosabilul fără stratul final, de uzură, care va fi turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova.


29 Mar 2019 17:31 3646 vizualizari


Comentarii


  • 29.03.2019 19:20 bieleta cum dreak se face ca nu asfalteaza si dupa se gandeste hidro ca are de bagat ei vre-o teava/canalizare?inacceptabil asa ceva...trebuie asfaltat mai intai si abea dupa asfalatre sa inceapa hidro lucrarile...ca noi asa suntem obijnuiti...
797 vizualizari 22 Jul 2024 20:56 Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Comitetul Executiv al AJF Prahova a stabilit luni, 22 iulie, schimbarea președinteleui Comisiei Județene de Arbitri, Marian Deaconu. De altfel, a fost schimbată aproape întreaga comisie.

citeste mai mult
371 vizualizari 22 Jul 2024 20:25 Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Luni, 22 iulie, a fost termenul limită până la care firma executantă a lucrărilor de reabilitare termică și modernizare de la Spitalul Municipal Câmpina fusee notificată de Primăria Câmpina să pună în funcțiune sistemul - montat deja - de climatizare.

citeste mai mult
1117 vizualizari 22 Jul 2024 16:26 Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine cu roșiile pe care le-a cumpărat luni, 22 iulie, din Piața Centrală Câmpina.

citeste mai mult
758 vizualizari 21 Jul 2024 16:50 Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă duminică dimineață pe Strada Mihai Eminescu, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV