Strada Bobâlna din Câmpina se închide cinci zile pentru lucrările de modernizare

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina a anunțat astăzi închiderea Străzii Bobâlna, în perioada 1- 6 aprilie, pentru desfășurarea lucrărilor de reparații și modernizare.

Măsura interzicerii traficului auto s-a luat la solicitarea constructorului și se aplică doar pentru sectorul din Strada Bobâlna cuprins între intersecțiile cu străzile B.P. Hasdeu și Vasile Lucaci. 
Lucrarea de modernizare a Străzii Bobâlna a început anul trecut, în noiembrie. Este executată de societatea SCDA Infrastructură SRL București și costă 2,2 milioane lei fără TVA. Se reabilitează trotuarele și carosabilul fără stratul final, de uzură, care va fi turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova.

3599 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • bieleta 29.03.2019 19:20 cum dreak se face ca nu asfalteaza si dupa se gandeste hidro ca are de bagat ei vre-o teava/canalizare?inacceptabil asa ceva...trebuie asfaltat mai intai si abea dupa asfalatre sa inceapa hidro lucrarile...ca noi asa suntem obijnuiti...

Actualitate

4279 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3225 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

170 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

173 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).