Un brad din Parcul Regele Mihai I din Câmpina (zona Milia) s-a prăbușit din cauza vântului puternic

Social (Categoria articolului)

Unul dintre brazii argintii din Parcul Regele Mihai I, din centrul municipiului Câmpina, s-a prăbușit, marți dimineață, din cauza vântului puternic. Este vorba despre unul dintre brazii situați chiar în fața Cafenelei Milia. 

Incidentul s-a produs înainte de apariția zorilor, când prin parc nu erau trecători. Agenții Poliției Locale au izolat zona, iar angajații de la Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei Câmpina au intervenit pentru îndepărtarea copacului și curățarea pavajului din parc.

3948 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Piticu 20.01.2022 11:08 Sa nu uitati sa plantati brazi din aia care cresc mari, inalti si frumosi, sa-i plantati cat mai aproape de cladiri si daca se poate sub linii de tensiune sau electricitate.

Social

1708 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1739 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.