CONTACT

Autoritățile câmpinene au verificat transportatorii de persoane, autogările și taximetriștii

- Actualitate -

Autoritățile câmpinene au verificat transportatorii de persoane, autogările și taximetriștii

În cadrul acțiunilor zilnice de prevenire a răspândirii coronaviruslui, la nivelul municipiului Câmpina au fost verificați joi, 19 martie, transportatorii de persoane și taximetriștii, urmărindu-se în special dacă se realizează dezinfectarea mijloacelor de transport.

La acțiune au participat reprezentanți ai Poliției Locale, ai Poliției Municipale, ai Compartimentului de monitorizarea serviciilor publice, transport, avize și ai Compartimentului pentru situații de urgență, iar scopul acțiunii a fost verificarea obligativității furnizorilor publici și privați de transport de persoane de a efectua dezinfectarea frecventă a spațiilor din mijloacele de transport și autogări.
În acelaşi timp, transportatorilor li s-a cerut să gestioneze numărul de curse corespunzător pentru fiecare traseu şi să asigure efectuarea a câte două curse pentru intervalele orare:  6.00-8.00 şi 16.00-18.00 (în funcţie de specificul fiecărui traseu şi al numărului de călători deserviţi) şi nu în ultimul rând, la fiecare din cursele specificate mai sus să folosească un număr de maşini corespunzător cerinţelor populaţiei, simultan, pentru a evita o posibilă contaminare a călătorilor”, se precizează în comunicatul remis de Primăria Câmpina.
Au fost verificate cinci firme de transport autorizat de persoane și 30 de taximetriști (din parcările de pe Strada Eminescu, Strada Republicii, Bulevardul Carol I şi Bulevardul Nicolae Bălcescu) și nu a fost descoperită nicio neconformitate, după cum informează Primăria Câmpina.
Totodată, a fost făcut apel către transportatori să sesizeze orice neregulă constatată şi să indice celor interesaţi să folosească numărul pentru situaţii de urgenţă al Poliţiei Locale: 0800.800.922 sau whatsapp - 0749.263.001.


19 Mar 2020 20:26 5200 vizualizari


Comentarii






  • 23.07.2020 19:42 nitu paun Buna seara ma numesc nitu paun.swart sunt inginer de productie si de 6 luni fac naveta campina breaza si cobor la ultima statie uzina..Doresc sa stiu daca an trasp local pe maxi taxi trebuie sa se tina cont de distantarea soaciala sau nu?? Mai exact la un nr de 12 locuri cati au voie sa mearga an maxi?? Dimineata mai ieste cumva ieste cand plec cu maxi de 7 cand cu 9 dar seara cand ma antorc lasa mult de dorit , cu urmatoarele curse 20.30. sau 23.30. nu poti sa stai an maxi datorita a unei persoane miroase a nespalat si nici nu poarta masca corespunzator, si cele mai multe ori se iau si calatori an picioare fara masca. Doresc sa stiu cate persoane pot calatori an maxi?? si daca o persoana sau mai multe persoane care miros urat au voie sa urce an maxi sa calatoresca an conditile exspuse?? De cand o am mama imobilizata la pat de nevoie fac acesta naveta casa parintesca la campina.din cauza batraneti a fost imobilizata la pat si o perioada sunt nevoit sa fiu prezent laga mama. Iesta vorba despre - sc geamila srl impex srl.care asigura trasporta antre orasul campina si orasul breaza.ph. va rog frumos un raspuns dupa ce veti face mici verificari. Puteti face si controale dimineta antrer orele .05.45.pana la orele 09. si seara antre orele.19.pana la orele 23.30. rog rasuns pe meil . lipsa de spatii an maxi taxi campina -breaza.ph
  • 21.03.2020 20:12 Campinean Trebuie oprit urgent! Cel mai bun mijloc de transmitere a virusului. Aglomeratie, bani cash...Bicicleta, pe jos, trotineta, auto personal sunt câteva variante
  • 20.03.2020 20:25 Un calator Dar vi se pare normal sa vi în maxi taxi ful și în picioare ca sardelele!!! Breaza - Câmpina. Toți microbii!!!
  • 20.03.2020 08:07 Un calator Sa verifice stifturile Eliro.Ma intreb cine din partea Rar si Politiei au dat verde la cosciuge.Si cine ii lasa sa faca legea,adica monompolul cu pretul biletului.Mai marii Psd de la judet,care il au la mana pe primar care tace malc si face jocul Psd
  • 19.03.2020 21:00 manea ioan Si au constatat si faptul ca au d fost introduse microbuze in locul autobuzelor , incat distanta dintre pasageri este inexistenta ?
1703 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2005 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3146 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3214 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV