Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Carpați Sinaia 5-0

Sport (Categoria articolului)

Miercuri după-amiză, în cadrul etapei a 27-a, intermediară, din Superliga B Prahova, Triumf Poiana Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Carpați Sinaia.

A fost un meci la discreția poienarilor, care s-au impus fără echivoc, cu 5-0, prin golurile marcate de Alexe (2), Negreanu (2); și D. Marin. 
Iată și echipa folosită de antrenorii Alin Postolache și Valentin Bunea: Ilie - Baltag, G. Radu, A. Dumitru, G. Dumitru, D. Marin, Stan, Burchi, Alexe, Negreanu, Țurlea. Au mai jucat: Pop, Vintilă, Georgescu, Stere.
Etapa viitoare, duminică, 8 mai, de la ora 11.00, Triumf Poiana Câmpina va întâlni în deplasare formația Știința Albești.
Iată rezultatele acestei etape:
Avântul Tomșani - CS Câmpina 1-5
Brădetul Ștefești - Știința Albești 1-2
AS Gherghița - CS Blejoi II 1-0
CS Scorțeni Bordeni - CSO Mizil 2-1
Sportul Câmpina - Progresul Bucov 2-4
Unirea Teleajen - AS Starchiojd 1-0
Viitorul Puchenii Mari - Petrolul Ologeni 3-0
Olimpia Cireșanu a stat.
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 2, 50 puncte; CS Câmpina - locul 3, 46 puncte; Sportul Câmpina - locul 14, 31 puncte.

1112 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.