CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Direcția Județeană de Asistență Socială va organiza la Câmpina o competiție de fotbal pentru copiii din sistemul de protecție

- Social -

Direcția Județeană de Asistență Socială va organiza la Câmpina o competiție de fotbal pentru copiii din sistemul de protecție

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova ne-a transmis un comunicat de presă privind organizarea unui mini-campionat de fotbal dedicat copiilor și tinerilor din sistemul de protecție, eveniment care va avea loc la Câmpina, vineri, 9 septembrie, de la ora 9.30, pe terenul de sport de la Centrul ”Sf. Filofteia”.

”După o vacanţă în care s-au bucurat de zile de relaxare şi bună dispoziţie, în care au adunat amintiri frumoase, începerea şcolii este un moment încărcat de emoţie pentru copiii de toate vârstele. 
Pentru ca startul spre provocările şi experienţele noului an şcolar să fie cât mai plăcut şi antrenant, în data de 9 septembrie 2022, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează la Complexul de Servicii Comunitare ”Sfânta Filofteia” Câmpina o nouă ediţie a evenimentului sportiv intitulat Mini-Campionat de fotbal, dedicat copiilor şi tinerilor din sistemul de protecţie.
Scopul acestui eveniment îl reprezintă atât ocazia reunirii copiilor într-un cadru cât mai prietenos, precum şi faptul că sportul şi activitatea fizică oferă acestora posibilitatea de a-şi asuma diferite roluri, de a dobândi noi abilităţi sociale (toleranţă, respect faţă de ceilalţi), de a se adapta la obiectivul echipei (prin cooperare, coeziune).
La competiţie participă atât beneficiari din centrele de tip rezidenţial aflate în structura instituţiei, cât şi copii aflaţi în sistemul de protecţie de tip familial.
Într-o atmosferă dominată de bună dispoziţie, evenimentul va fi însufleţit şi de susţinătorii echipelor participante, iar fair-play-ul va fi cuvântul de ordine pe tot parcursul meciurilor disputate de către inimoşii noştri sportivi”, se arată în comunicatul DGASPC Prahova.


08 Sep 2022 13:34 2577 vizualizari


Comentarii






1858 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1720 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4501 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1708 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV