Accident grav pe DN1, la Sinaia. Trei persoane au fost rănite

Social (Categoria articolului)

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN1, la km 121+700m, pe raza orașului Sinaia. Două autoturisme au fost implicate în acest accident soldat cu rănirea celor doi conducători auto și a unei pasagere. Toate cele trei victime au fost transportate la spital, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Din primele cercetări a reieșit faptul că un conducător auto, în vârstă de 30 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Traficul în zonă a fost restricționat pe sensul de mers Sinaia - Câmpina, circulându-se dirijat zeci de minute după producerea accidentului.
(Foto - IJP Prahova)

9385 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Irimia Elena 18.01.2020 19:28 Multe accidente au fost in zona respectivă! La Sinaia în zona Mefin, Halta CFR. Ar fi cazul să se ia măsuri! Separatoare, limitare viteză, atenționări!
  • Alin Prioteasa 19.01.2020 00:58 Oare câte accidente trebuie să se mai întâmple în curba din halta Sinaia?! Ce o fi asa de greu sa puna separatoare de beton cum s-au pus pe DN1 spre Ploiești. La fel a fost si cu porțiunea aceea; până sa o separe erau accidente mortale... of...
  • Crisan iancu traian 29.06.2020 12:18 Stie cineva Cum se numea femeia din accident?

Social

880 vizualizari
13 iul. 2020 07:43

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 13 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2179 vizualizari
12 iul. 2020 14:50

Numărul infectărilor cu COVID-19 crește vertiginos, în timp ce Opoziția tergiversează adoptarea legii privind carantina și izolarea

După ce Curtea Constituțională a decis că măsurile luate împotriva pandemiei de coronavirus sunt neconstituționale, astfel încât statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor, Guvernul a adoptat destul de rapid un alt act normativ prin care redefinește carantina și izolarea. Dar când lucrurile au ajuns în Parlamentul României, inconștiența unora dintre politicieni a bulversat total lucrurile. Pe acest fond, numărul infectărilor cu COVID-19 a crescut vertiginos. La fel și numărul deceselor.... Cine răspunde pentru toate acestea?

Alte stiri recente

2932 vizualizari
12 iul. 2020 12:11

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată în Prahova de duminică, ora 18.00, până luni, ora 2.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puțin timp o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta și în Prahova, în intervalul de duminică, ora 18.00, până luni la ora 2.00.

3087 vizualizari
11 iul. 2020 20:27

Horia Tiseanu beneficiază de o nouă amânare în procesul în care este acuzat de fapte de corupție. Noul termen, în plină campanie electorală

Pe 9 iulie s-a desfășurat al 23-lea termen al procesului în care primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. Deși procesul se apropie la această primă instanță de final, s-a reușit o nouă amânare, pe portalul oficial al instanțelor din România fiind afișat la motivul amânării ”lipsă apărare”. (foto)