La Telega, Brebu și Valea Doftanei încă mai sunt probleme în alimentarea cu energie electrică

Actualitate (Categoria articolului)

Duminică, 29 ianuarie, este a treia zi în care echipajele de intervenție acționează pentru îndepărtarea efectelor viscolului și a ninsorii din ultimele zile.

Potrivit unei situații transmise de ISU Prahova, duminică dimineață mai erau în continuare probleme în alimentarea cu energie electrică a câtorva sute de abonați din localitățile Telega, Brebu și Valea Doftanei, dar și din alte comune din județul Prahova.
Iată situația pentru comunele din jurul Câmpinei:
- sat Buștenari, comuna Telega - 101 abonați afectați;
- sat Boșilcești, comuna Telega - 65 abonați afectați;
- sat Melicești, comuna Telega - 82 abonați afectați;
- sat Pietriceaua, comuna Brebu - 62 abonați afectați;
- zona Lacul Paltinu, Podu Puiului, comuna Valea Doftanei - 30 abonați afectați.
În total, în Prahova mai sunt afectați de întreruperile de alimentare cu energie electrică 1.236 abonați.
În același timp, echipele de intervenție de la ISU Prahova au acționat duminică dimineață, la ora 10.15, pentru degajarea unor copaci căzuți pe calea de acces în satul Boșilcești, dn comuna Telega.

(Sursa foto - ISU Prahova)

2184 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2311 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1600 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

139 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1272 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.