Accident la Valea Doftanei. O căruță a lovit și rănit un motociclist

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri după-amiază, la Valea Doftanei, pe DJ 102, a avut loc un accident cu urmări destul de serioase. O căruță a lovit un motociclist, acesta fiind suspect de fractură la picior și transportat la spital cu ambulanța.

Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, căruța mergea pe DJ102 dinspre centrul comunei Valea Doftanei spre Barajul Paltinu. Bărbatul care conducea căruța nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la dreapta, iar căruța a lovit un motociclist care circula regulamentar. În urma impactului a avut de suferit doar motociclistul, care este rănit destul de serios la picior, fiind suspect de fractură, motiv pentru care a și fost transportat la spital, după ce a primit la fața locului primele îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații care a condus la producerea acestui accident.

(Foto - IJP Prahova)

4802 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

898 vizualizari
30 sept. 2020 22:51

Amenajări pentru o așteptare mai... ușoară a pacienților la intrarea în Policlinica Municipală Câmpina

De câteva zile, la intrarea în Policlinica Municipală Câmpina se lucrează de zor. Se amenajează o copertină, urmează să fie amplasate și câteva bănci, astfel încât așteptarea celor care au neapărată nevoie de serviciile medicale de aici să fie puțin mai ușoară, mai ales având în vedere că vine vremea rece.

1076 vizualizari
30 sept. 2020 21:17

Cornel Nanu a obținut al optulea mandat în fruntea Primăriei Cornu

Cornel Nanu este cel mai longeviv primar din județul Prahova și, probabil, din țară. Conduce Primăria Cornu din 1992, iar la alegerile locale din 27 septembrie 2020 a obținut cel de-al 8-lea mandat de primar.

Alte stiri recente

435 vizualizari
01 oct. 2020 07:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 1 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

642 vizualizari
30 sept. 2020 20:24

PNL este marele câștigător al alegerilor locale în Prahova. A obținut Consiliul Județean și 57 de primării

Biroul Electoral Județean Prahova a făcut publice datele finale ale alegerilor locale din 27 septembrie 2020.