Accident la Valea Doftanei. O căruță a lovit și rănit un motociclist

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri după-amiază, la Valea Doftanei, pe DJ 102, a avut loc un accident cu urmări destul de serioase. O căruță a lovit un motociclist, acesta fiind suspect de fractură la picior și transportat la spital cu ambulanța.

Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, căruța mergea pe DJ102 dinspre centrul comunei Valea Doftanei spre Barajul Paltinu. Bărbatul care conducea căruța nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la dreapta, iar căruța a lovit un motociclist care circula regulamentar. În urma impactului a avut de suferit doar motociclistul, care este rănit destul de serios la picior, fiind suspect de fractură, motiv pentru care a și fost transportat la spital, după ce a primit la fața locului primele îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații care a condus la producerea acestui accident.

(Foto - IJP Prahova)

4608 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1533 vizualizari
07 apr. 2020 09:48

Încă un medic din Prahova, colaborator la SanConfind, este infectat cu COVID-19

Veștile proaste continuă să apară în ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus a unor cadre medicale. După medicul urolog de la Spitalul Municipal Câmpina și medicul neonatolog împreună cu patru asistente de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina, iată că avem un nou caz în rândul cadrelor medicale.

2629 vizualizari
06 apr. 2020 15:35

Prahova, luni, 6 aprilie: 2.771 persoane aflate în autoizolare (dintre care 140 la Câmpina) și 615 în carantină instituționalizată

La 6 aprilie 2020, la nivelul județului Prahova sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică 2.771 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, dintre care 140 sunt în Câmpina. În carantină instituționalizată se află, în prezent, 615 de persoane în 13 unități de cazare de pe teritoriul județului. De asemenea, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat oficial că la nivelul județului Prahova sunt 33 de persoane confirmate ca find infectate cu noul coronavirus.

Alte stiri recente

45 vizualizari
07 apr. 2020 11:14

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Malmo, Suedia

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

38 vizualizari
07 apr. 2020 11:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 7 aprilie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.