Avantajele izolării casei cu fibre de celuloză, o soluție tot mai folosită inclusiv în zona Câmpina

Social (Categoria articolului)

(P) Cu toții ne dorim să alegem cea mai bună și eficientă soluție pentru izolarea termică a locuinței, o soluție care să ne garanteze că nu vom plăti facturi mari la gaze și energie electrică și că vom avea, totuși, o casă  călduroasă și confortabilă. Sistemul de izolație cu celuloză este o soluție modernă și performantă de izolație termică și fonică, realizată prin injectarea sub presiune a fibrei de celuloză. Materia primă este compusă din material organic obținut prin reciclarea hârtiei, ignifugat, aditivat cu soluție antiseptică pentru prevenirea mucegaiului și tratat împotriva dăunătorilor (rozatoare, insecte).

Una dintre societățile din zona Câmpinei, care utilizează această soluție pentru izolarea termică a locuințelor, este Marin Invest Isolation SRL din Poiana Câmpina (sat Bobolia), înființată de tânărul antreprenor Cătălin Marin. Acesta spune că avantajele izolării cu fibre de celuloză sunt multiple: instalare rapidă, utilizarea de produse ecologice, materialul are proprietăți termoizolante și fonoizolante superioare celor tradiționale, celuloza are abilitatea de a bloca aerul în interiorul ei, de a regla umiditatea și de a absorbi cantități mari de vapori de apă fără să devină umedă. De asemenea, lucru foarte important, celuloza este ignifugă, deci NU ARDE!
Proprietățile fizice ale celulozei îi permit să ajungă în spații sau zone înguste din jurul instalațiilor aflate în pereți, cum ar fi țevi și conductori electrici, nelăsând zone de aer libere care ar putea reduce eficiența izolației termice. De asemenea, prin etanșarea pereților si șarpantelor, se elimină infiltrațiile de aer, curenții de convecție, în consecință se creează o barieră termică eficientă. Densitatea pe metru cub a celulozei instalate în izolații este de 2-3 ori mai mare în comparație cu alte materiale. Cele două procedee tehnologice folosite sunt izolarea gravitațională și izolarea (injectare) sub presiune.
Pentru mai multe detalii și oferte, Marin Invest Isolation SRL vă stă la dispoziție la numerele de telefon: 0721.088.652 și 0735.974.874. Societatea oferă certificat de calitate pentru celuloză, certificat de garanție, certificat de agrement tehnic și de conformitate a celulozei și lucrează pe bază de contract și emitere de facturi pentru fiecare lucrare. (P)

2625 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tilica 09.05.2022 13:23 Rog oferta ptr.Brebu Megiesesc 90 - 100 m2 Grosime recomandata zonei
  • Marin Invest Isolation 10.05.2022 19:55 Domnul Tilica,va rugam sa ne contactați la numărul 0721088652 sa stabilim o oferta. O zi buna!

Social

1679 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

1703 vizualizari
07 apr. 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

1 comentarii

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

Alte stiri recente

148 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

254 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.