Avantajele izolării casei cu fibre de celuloză, o soluție tot mai folosită inclusiv în zona Câmpina

Social (Categoria articolului)

(P) Cu toții ne dorim să alegem cea mai bună și eficientă soluție pentru izolarea termică a locuinței, o soluție care să ne garanteze că nu vom plăti facturi mari la gaze și energie electrică și că vom avea, totuși, o casă  călduroasă și confortabilă. Sistemul de izolație cu celuloză este o soluție modernă și performantă de izolație termică și fonică, realizată prin injectarea sub presiune a fibrei de celuloză. Materia primă este compusă din material organic obținut prin reciclarea hârtiei, ignifugat, aditivat cu soluție antiseptică pentru prevenirea mucegaiului și tratat împotriva dăunătorilor (rozatoare, insecte).

Una dintre societățile din zona Câmpinei, care utilizează această soluție pentru izolarea termică a locuințelor, este Marin Invest Isolation SRL din Poiana Câmpina (sat Bobolia), înființată de tânărul antreprenor Cătălin Marin. Acesta spune că avantajele izolării cu fibre de celuloză sunt multiple: instalare rapidă, utilizarea de produse ecologice, materialul are proprietăți termoizolante și fonoizolante superioare celor tradiționale, celuloza are abilitatea de a bloca aerul în interiorul ei, de a regla umiditatea și de a absorbi cantități mari de vapori de apă fără să devină umedă. De asemenea, lucru foarte important, celuloza este ignifugă, deci NU ARDE!
Proprietățile fizice ale celulozei îi permit să ajungă în spații sau zone înguste din jurul instalațiilor aflate în pereți, cum ar fi țevi și conductori electrici, nelăsând zone de aer libere care ar putea reduce eficiența izolației termice. De asemenea, prin etanșarea pereților si șarpantelor, se elimină infiltrațiile de aer, curenții de convecție, în consecință se creează o barieră termică eficientă. Densitatea pe metru cub a celulozei instalate în izolații este de 2-3 ori mai mare în comparație cu alte materiale. Cele două procedee tehnologice folosite sunt izolarea gravitațională și izolarea (injectare) sub presiune.
Pentru mai multe detalii și oferte, Marin Invest Isolation SRL vă stă la dispoziție la numerele de telefon: 0721.088.652 și 0735.974.874. Societatea oferă certificat de calitate pentru celuloză, certificat de garanție, certificat de agrement tehnic și de conformitate a celulozei și lucrează pe bază de contract și emitere de facturi pentru fiecare lucrare. (P)

2513 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tilica 09.05.2022 13:23 Rog oferta ptr.Brebu Megiesesc 90 - 100 m2 Grosime recomandata zonei
  • Marin Invest Isolation 10.05.2022 19:55 Domnul Tilica,va rugam sa ne contactați la numărul 0721088652 sa stabilim o oferta. O zi buna!

Social

490 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2238 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

502 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

280 vizualizari
01 oct. 2023 15:16

”Invitație la lectură”, atelier de creație la Școala ”Ion Câmpineanu” în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, Școala ”Ion Câmpineanu” a fost gazda unui atelier de creație intitulat ”Invitație la lectură”.