Avantajele izolării casei cu fibre de celuloză, o soluție tot mai folosită inclusiv în zona Câmpina

Social (Categoria articolului)

(P) Cu toții ne dorim să alegem cea mai bună și eficientă soluție pentru izolarea termică a locuinței, o soluție care să ne garanteze că nu vom plăti facturi mari la gaze și energie electrică și că vom avea, totuși, o casă  călduroasă și confortabilă. Sistemul de izolație cu celuloză este o soluție modernă și performantă de izolație termică și fonică, realizată prin injectarea sub presiune a fibrei de celuloză. Materia primă este compusă din material organic obținut prin reciclarea hârtiei, ignifugat, aditivat cu soluție antiseptică pentru prevenirea mucegaiului și tratat împotriva dăunătorilor (rozatoare, insecte).

Una dintre societățile din zona Câmpinei, care utilizează această soluție pentru izolarea termică a locuințelor, este Marin Invest Isolation SRL din Poiana Câmpina (sat Bobolia), înființată de tânărul antreprenor Cătălin Marin. Acesta spune că avantajele izolării cu fibre de celuloză sunt multiple: instalare rapidă, utilizarea de produse ecologice, materialul are proprietăți termoizolante și fonoizolante superioare celor tradiționale, celuloza are abilitatea de a bloca aerul în interiorul ei, de a regla umiditatea și de a absorbi cantități mari de vapori de apă fără să devină umedă. De asemenea, lucru foarte important, celuloza este ignifugă, deci NU ARDE!
Proprietățile fizice ale celulozei îi permit să ajungă în spații sau zone înguste din jurul instalațiilor aflate în pereți, cum ar fi țevi și conductori electrici, nelăsând zone de aer libere care ar putea reduce eficiența izolației termice. De asemenea, prin etanșarea pereților si șarpantelor, se elimină infiltrațiile de aer, curenții de convecție, în consecință se creează o barieră termică eficientă. Densitatea pe metru cub a celulozei instalate în izolații este de 2-3 ori mai mare în comparație cu alte materiale. Cele două procedee tehnologice folosite sunt izolarea gravitațională și izolarea (injectare) sub presiune.
Pentru mai multe detalii și oferte, Marin Invest Isolation SRL vă stă la dispoziție la numerele de telefon: 0721.088.652 și 0735.974.874. Societatea oferă certificat de calitate pentru celuloză, certificat de garanție, certificat de agrement tehnic și de conformitate a celulozei și lucrează pe bază de contract și emitere de facturi pentru fiecare lucrare. (P)

1898 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tilica 09.05.2022 13:23 Rog oferta ptr.Brebu Megiesesc 90 - 100 m2 Grosime recomandata zonei
  • Marin Invest Isolation 10.05.2022 19:55 Domnul Tilica,va rugam sa ne contactați la numărul 0721088652 sa stabilim o oferta. O zi buna!

Social

197 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2379 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.

Alte stiri recente

1118 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1399 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.