CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

- Sport -

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

Unul dintre cele mai apreciate momente din cadrul acestui turneu a fost meciul demonstrativ între Andrei Enache, fost jucător ATP, actual antrenor în Premium Tenis Club Câmpina, cu performanță în antrenorat la nivelul ATP, WTA și Top 10 JUNIOR TENNIS TOUR, pe de o parte, și Mihai Dochia, un profesor de succes pasionat de tenis, cu o ambiție de invidiat, finalist și campion la o mulțime de turnee Tenis Partener, antrenor-partener în cadrul Premium Tenis Club Câmpina.
A fost un adevărat spectacol sportiv, savurat de spectatori, în cea mai mare parte, împătimiți ai sportului alb. De asemenea, în cadrul turneului, au mai fost premiați alți iubitori și practicanți ai acestui sport sau apropiați ai clubului câmpinean.
Astfel de acțiuni la Premium Tenis Club Câmpina vor mai continua, eforturile oamenilor de aici fiind îndreptate spre a demonstra frumusețea tenisului, cu dorința de a atrage un număr cât mai mare de practicanți ai acestui sport, mai ales din rândul copiilor.


02 Oct 2023 21:04 2201 vizualizari


Comentarii


  • 03.10.2023 18:22 Ciprian Cine a căștigat?
  • 02.10.2023 22:08 diss Super turneu organizat de Sportya și Andrei Enache , fost tenisman de performanță, noul administrator al terenurilor de tenis de la Fibec/ LucSam.Felicitări tuturor și mai ales jucătorilor cămpinenilor.Lăsați copiii să facă sport!❤️
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1662 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1432 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
930 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
633 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV