CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

- Sport -

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

Unul dintre cele mai apreciate momente din cadrul acestui turneu a fost meciul demonstrativ între Andrei Enache, fost jucător ATP, actual antrenor în Premium Tenis Club Câmpina, cu performanță în antrenorat la nivelul ATP, WTA și Top 10 JUNIOR TENNIS TOUR, pe de o parte, și Mihai Dochia, un profesor de succes pasionat de tenis, cu o ambiție de invidiat, finalist și campion la o mulțime de turnee Tenis Partener, antrenor-partener în cadrul Premium Tenis Club Câmpina.
A fost un adevărat spectacol sportiv, savurat de spectatori, în cea mai mare parte, împătimiți ai sportului alb. De asemenea, în cadrul turneului, au mai fost premiați alți iubitori și practicanți ai acestui sport sau apropiați ai clubului câmpinean.
Astfel de acțiuni la Premium Tenis Club Câmpina vor mai continua, eforturile oamenilor de aici fiind îndreptate spre a demonstra frumusețea tenisului, cu dorința de a atrage un număr cât mai mare de practicanți ai acestui sport, mai ales din rândul copiilor.


02 Oct 2023 21:04 2196 vizualizari


Comentarii


  • 03.10.2023 18:22 Ciprian Cine a căștigat?
  • 02.10.2023 22:08 diss Super turneu organizat de Sportya și Andrei Enache , fost tenisman de performanță, noul administrator al terenurilor de tenis de la Fibec/ LucSam.Felicitări tuturor și mai ales jucătorilor cămpinenilor.Lăsați copiii să facă sport!❤️
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
241 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
602 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
412 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV