Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

Sport (Categoria articolului)

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

Unul dintre cele mai apreciate momente din cadrul acestui turneu a fost meciul demonstrativ între Andrei Enache, fost jucător ATP, actual antrenor în Premium Tenis Club Câmpina, cu performanță în antrenorat la nivelul ATP, WTA și Top 10 JUNIOR TENNIS TOUR, pe de o parte, și Mihai Dochia, un profesor de succes pasionat de tenis, cu o ambiție de invidiat, finalist și campion la o mulțime de turnee Tenis Partener, antrenor-partener în cadrul Premium Tenis Club Câmpina.
A fost un adevărat spectacol sportiv, savurat de spectatori, în cea mai mare parte, împătimiți ai sportului alb. De asemenea, în cadrul turneului, au mai fost premiați alți iubitori și practicanți ai acestui sport sau apropiați ai clubului câmpinean.
Astfel de acțiuni la Premium Tenis Club Câmpina vor mai continua, eforturile oamenilor de aici fiind îndreptate spre a demonstra frumusețea tenisului, cu dorința de a atrage un număr cât mai mare de practicanți ai acestui sport, mai ales din rândul copiilor.

1793 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 02.10.2023 22:08 Super turneu organizat de Sportya și Andrei Enache , fost tenisman de performanță, noul administrator al terenurilor de tenis de la Fibec/ LucSam.Felicitări tuturor și mai ales jucătorilor cămpinenilor.Lăsați copiii să facă sport!❤️
  • Ciprian 03.10.2023 18:22 Cine a căștigat?

Sport

1524 vizualizari
06 dec. 2023 17:31

Darius Coman, nou record național la 100m bras la Europenele de seniori de la Otopeni

Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, legitimat la Clubul Barracuda Câmpina, singurul câmpinean calificat la Campionatul European de Natație pentru Seniori, care se desfășoară la Otopeni, a început această prestigioasă competiție în forță, încă de la prima sa întrecere reușind să doboare recordul național la proba de 100m bras.

2873 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

3 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Alte stiri recente

1301 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

586 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.