Accident în Câmpina, pe Strada Kogălniceanu. Un BMW scăpat de sub control a acroșat o femeie și a spart vitrina unui magazin

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Strada Mihail Kogălniceanu din Câmpina, între intersecțiile cu Bulevardul Carol I și Strada Republicii, s-a produs, luni după-amiază, un accident de circulație care a fost foarte aproape de a se solda cu o tragedie.

Un autoturism BMW a plecat în viteză de la semaforul din intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Mihail Kogălniceanu, din dreptul Hotelului ”Muntenia”, a virat la stânga scrâșnind din roți, după care șoferul a pierdut controlul asupra autoturismului. Potrivit martorilor oculari, mașina a intrat într-o mișcare evident necontrolată, îndreptându-se perpendicular spre unul dintre blocurile situate vis-a-vis de Club King. Aici, pe trotuar, se afla o femeie care s-a retras speriată din calea bolidului, a fost acroșată ușor, dar a apucat să sară într-o parte și să se refugieze în intrarea unei scări de bloc. Autoturismul s-a oprit în vitrina unui magazin din zonă. Întâmplarea a făcut ca exact în spatele acestui BMW să se afle un polițist, în mașina personală. El a văzut exact ce s-a întâmplat și și-a anunțat imediat colegii.
Autoturismul BMW era condus de un tânăr în vârstă de numai 19 ani, din Câmpina, iar femeia implicată în acest accident are 53 de ani și este tot din Câmpina. Ambii au fost în stare de șoc minute bune după producerea accidentului. Din fericire, până la urmă, din accident au rezultat doar pagube materiale - la autoturism și la vitrina magazinului. Pentru evitarea oricăror probleme ulterioare, atât tânărul, cât și femeia au fost transportați la spital, primul pentru prelevarea de probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice, iar femeia - pentru un consult suplimentar.

13209 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniela.B. 01.06.2020 20:17 tinerii frumosi si liberi,ce viitor ''stralucit '' are patria noastra,bautura,femei,droguri,masini nervoase.unii la anii acestui tanar nu visam la masini si lux.de vina este si politia cand da permise...
  • Marian 02.06.2020 07:12 Bombardier
  • Tractări Auto Campina 02.06.2020 07:29 Bine ca nu a patit nimeni nimic..de masina avariata se ocupa Tractări Auto Câmpina :)
  • SOS 02.06.2020 14:52 Anulat permisul pe doi ani si ulterior sa facă scoala de șoferi din nou.

Actualitate

110 vizualizari
09 iul. 2020 13:48

Acuzat de consilierii PSD că promovează proiecte în Consiliul Local Câmpina doar în scopuri electorale, Horia Tiseanu a răspuns prin... tăcere

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 iunie s-au aflat și mai multe proiecte cu un vădit caracter electoral, mai ales că marea majoriotate a acestora au fost ”uitate” multe luni sau chiar ani întregi. Mai mult, primarul Horia Tiseanu a adus în fața consilierilor locali alte două proiecte, de asemenea cu o vădită tentă electorală.

376 vizualizari
09 iul. 2020 11:57

Multe semne de întrebare în jurul deciziei pe care CCR o va lua pe 14 iulie privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constituțională a României va discuta marți, 14 iulie, sesizările Avocatului Poporului și Înaltei Curți de Casație și Justiție în legătură cu legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor speciale, care poate ajunge până la 85% conform legii votate în Parlamentul României.

Alte stiri recente

730 vizualizari
09 iul. 2020 10:18

Poiana Câmpina a obținut grantul de 15.000 euro pentru instalarea de internet gratuit în spații publice

Administrația locală din comuna Poiana Câmpina s-a înscris încă din toamna anului 2018 în cursa pentru obținerea grantului de 15.000 euro pentru instalaea de internet gratuit în spațiile publice, în cadrul proiectului european intitulat WIFI4EU.

1338 vizualizari
09 iul. 2020 08:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 9 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.