Accident în Câmpina, pe Strada Kogălniceanu. Un BMW scăpat de sub control a acroșat o femeie și a spart vitrina unui magazin

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Strada Mihail Kogălniceanu din Câmpina, între intersecțiile cu Bulevardul Carol I și Strada Republicii, s-a produs, luni după-amiază, un accident de circulație care a fost foarte aproape de a se solda cu o tragedie.

Un autoturism BMW a plecat în viteză de la semaforul din intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Mihail Kogălniceanu, din dreptul Hotelului ”Muntenia”, a virat la stânga scrâșnind din roți, după care șoferul a pierdut controlul asupra autoturismului. Potrivit martorilor oculari, mașina a intrat într-o mișcare evident necontrolată, îndreptându-se perpendicular spre unul dintre blocurile situate vis-a-vis de Club King. Aici, pe trotuar, se afla o femeie care s-a retras speriată din calea bolidului, a fost acroșată ușor, dar a apucat să sară într-o parte și să se refugieze în intrarea unei scări de bloc. Autoturismul s-a oprit în vitrina unui magazin din zonă. Întâmplarea a făcut ca exact în spatele acestui BMW să se afle un polițist, în mașina personală. El a văzut exact ce s-a întâmplat și și-a anunțat imediat colegii.
Autoturismul BMW era condus de un tânăr în vârstă de numai 19 ani, din Câmpina, iar femeia implicată în acest accident are 53 de ani și este tot din Câmpina. Ambii au fost în stare de șoc minute bune după producerea accidentului. Din fericire, până la urmă, din accident au rezultat doar pagube materiale - la autoturism și la vitrina magazinului. Pentru evitarea oricăror probleme ulterioare, atât tânărul, cât și femeia au fost transportați la spital, primul pentru prelevarea de probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice, iar femeia - pentru un consult suplimentar.

14842 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniela.B. 01.06.2020 20:17 tinerii frumosi si liberi,ce viitor ''stralucit '' are patria noastra,bautura,femei,droguri,masini nervoase.unii la anii acestui tanar nu visam la masini si lux.de vina este si politia cand da permise...
  • Marian 02.06.2020 07:12 Bombardier
  • Tractări Auto Campina 02.06.2020 07:29 Bine ca nu a patit nimeni nimic..de masina avariata se ocupa Tractări Auto Câmpina :)
  • SOS 02.06.2020 14:52 Anulat permisul pe doi ani si ulterior sa facă scoala de șoferi din nou.

Actualitate

340 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

467 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

111 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

57 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.